PIKSI ŠOKIRAO IZJAVOM O VLAHOVIĆU: Selektor Srbije rekao ono što niko ne želi da čuje!
Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS/Printscreen

otkud sad ovo?

PIKSI ŠOKIRAO IZJAVOM O VLAHOVIĆU: Selektor Srbije rekao ono što niko ne želi da čuje!

Dragan Stojković objasnio situaciju sa napadačem Juventusa i zašto nije na spisku

Objavljeno: 12:32h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izašao je pred novinare uoči početka novog izdanja Lige nacija.

"Orlovi" se ovog ponedeljka okupljaju za početak nove sezone Lige nacija. Srbija će igrati u Grupi 4 Lige B.

Srbija će 2. juna dočekati Norvešku, a 5. Sloveniju, u Beogradu, a potom gostuje Švedskoj 9. juna i Sloveniji 12.

- Što se tiče fizičke spremnosti učinićemo sve da naš tim bude dobro pripremljen da ove četiri utakmice odigra na najvišem nivou. Bez obzira što je većina igrača završila klupske obaveze, dosta njih je treniralo ovde u Pazovi u prethodnih 5-6 dana pa nema mesta za zabrinutost. Veoma su motivisani i ozbiljno shvataju takmičenje. U zavisnosti od zgusnutog rasporeda ćemo tražiti rešenja koja će nam omogućiti da u svakoj budemo na maksimumu. A što se tiče zasićenosti, oni su profesionalci uvek motivisani da daju maksimum - rekao je Stojković i dodao:

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbijefoto: Starsport©

- Ekipu ćemo praviti prema nama. Protivnik nas ne zanima jer razmišljamo prema sebi. Ja poštujem svakog igrača I svi to znaju. Svi su spremni bez obzira ko će igrati a ko će biti na klupi. Imam poverenja što se tiče njihovog kvaliteta, psihe I motivisanosti. Tu neće biti problema.

Dušana Vlahovića nema u drugom ciklusu u nizu, otkako je postao igrač Juventusa. - Izgleda da je trebalo da ostane u Fiorentini da bi igrao za reprezentaciju. Vlahović već duži period igra sa bolovima. Radi se o preponama. Bili smo u stalnom kontaktu sa klubom i znamo tačno o čemu se radi. On neće biti sa nama u ovom periodu upravo iz tog razloga što je imao ili ima bolove - objašnjava Piksi.

Dragan Srpjković Piksi, Fudbalska reprezentacija Srbije, Fudbal
foto: Starsport©

Novajlije u timu Strahinja Eraković, Đorđe Jovanović… - Imali smo veliki peh sa Spajićem. Mnogo mi je žao kad dođe do takvih stvari. Nažalost, to je deo karijere, fudbala, deo posla. Reagovali smo odmah da smo na tim pozicijama gde smatramo da treba da proverimo nove snage da Mašovića I Erakovića pozovemo da ovog puta budu s nama. Mislim da je to dobra, potpuno logična odluka s obzirom da I jedan I drugi pružaju partije koje zaslužuju pohvale.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.