Terzićeva verzija slučaja Grof! Šta to muči Miodraga Božovića?
Foto: Nemanja Pančić

otvoreno o svemu

Terzićeva verzija slučaja Grof! Šta to muči Miodraga Božovića?

U četvrtak je na stadionu crveno-belih održana konferencija za novinare, na kojoj su govorili generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović i član UO Stefan Pantović
Objavljeno: 13:48h

Terzić je govorio i o emisiji Insajder.

Kako Zvezdan Terzić može da vodi Crvenu zvezdu umesto da bude u zatvoru?

- Delom sam ja kriv za takvu percepciju u medijima zato što sam se povukao u ilegalu i dozvolio prostora za spekulacije. Zato što je negativna bila namera i Insajdera i zato nismo smeli svojim prisustvom da dajemo kredibilitet toj emisiji. Bilo je mnogo laži iznesenih u toj emisiji, ali slobodno možete da pitate sve što vas interesuje - rekao je Terzić, pa potom nastavio dalje.

- Zahvalni smo premijeru i državi na svojoj brizi o sportu, ali nismo privilegovani. Zvezda sportski nije spremna da uđe u Ligu šampiona, ali uz malo sreće to je moglo da se desi i može da se desi. Mi smo zbog obezbeđivanja egzistencije prinuđeni da prodajemo najbolje.

- U Zvezdi nema sive zone poslovanja, nema tajnih računa, redovno placćamo porez po svim osnovama. UEFA je u novembru pet dana istraživala sve na Marakani i ništa nije rekla protiv - dodao je Terzić i rekao da je Mihailo Ristić potpuno u vlasništvu crveno-belih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.