Partizan ima konkurenta: Bivši selektor Srbije na meti još jednog kluba - IZBEGAVAO ODGOVOR O TRANSFERU!
Mladen Krstajić i Aleksandar Stanojević, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

glasine

Partizan ima konkurenta: Bivši selektor Srbije na meti još jednog kluba - IZBEGAVAO ODGOVOR O TRANSFERU!

Bivši selektor Srbije kandidat za klupu Partizana, ali on nije spreman da priča o toj temi

Objavljeno:

Izraelski mediji pišu da će Makabi Tel Aviv želeti da što pre zaboravi sezonu 2021/22, uprkos nekim blistavim momentima kao što je bila pobeda 0:5 u gradskom derbiju protiv Hapoel Tel Aviva.

U subotu će se sezona zatvoriti poslednjim gradskim derbijem, utakmicom koja će Mladenu Krstajiću biti i poslednja kao trener Makabija iz Tel Aviva. Makabi iz Tel Aviva je u ponedeljak na svom terenu odigrao 1:1 protiv desetorice igrača Hapoel Ber Ševe i time je propustio priliku da ih prestigne i zauzme drugo mesto pred poslednjih 90 minuta igre.

1 / 8 Foto: Starsport

Krstajića su juče novinari zatekli na košarkaškoj utakmici Makabija, ali se nije složio sa njihovom procenom da je on već bivši trener najpopularnijeg kluba u Izraelu:

- Volim košarku od detinjstva, u Srbiji sam odlazio na utakmice Partizana. Želeo sam da idem na košarku i ovde i mogu reći da je bila dobra atmosfera.

O fudbalskom derbiju:

- Lepo je pobediti u derbiju, ali ne možemo da gledamo šta je bilo u prošlosti i moramo da se dobro pripremimo da bismo opet pobedili. Očekujemo tešku utakmicu i moramo da dostignemo svoj vrhunac .

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: EPA/Focke Strangmann

Osim glasina da će potpisati sa Partizanom, u Izraelu pišu da je kandidat i za klupu Hapoel Ber Ševe, dok će Makabi preuzeti njegov saigrač iz crno-belog perioda karijere Vladimir Ivić.

- Ne želim da komentarišem izveštaje, već se fokusiram samo na poslednju utakmicu koja nam je ostala protiv Hapoela Tel Aviva. Već sam odgovorio na ovo pitanje. Mogu samo da kažem da je u ovom trenutku to moj posao i ja i moj tim ćemo to uraditi najbolje što možemo. Moramo ostati profesionalci i fokusirani isključivo na derbi. Da li mi se Makabi obratio? Ponavljam i kažem da želim da pričam samo o derbiju - rekao je Krstajić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.