TOTALNI CAR: Sale Ilić otkrio koja je jedina stvar od koje je bežao na treninzima! (VIDEO) (FOTO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

VELIKI GOSPODIN!

TOTALNI CAR: Sale Ilić otkrio koja je jedina stvar od koje je bežao na treninzima! (VIDEO) (FOTO)

Veoma interesantne izjave dao je u intervjuu sa Biljanom Obradović nedugo pošto je potpisao novi ugovor sa crno-belima
Objavljeno:

Saša Ilić je potpisao novi ugovor sa Partizanom, pa je onda dao veoma opširan i interesantan intervju za zvanični sajt ovog kluba!

- Ja skoro nikad nisam propustio treninge. Izuzev onih u teretani. Da ne bude da sam ne znam šta. To nikad nisam ni radio. Nema potrebe da radim ni sad, u svojoj 38. ili 39. godini - istakao je iskreni Sale!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Onda je počeo da priča o tome bez čega ne može da živi.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Ne mogu da živim bez igrača, svlačionice, treninga... Shvata to i moj sin Nikša, sigurno je i on voleo da mu tata igra još godinu dana, ovim činom sam i njemu ispunio želju. Drži me želja za pobedom. Čak i na treninzima, a kamoli utakmicama. Mnogo volim fudbal, predajem mu se, dajem celog sebe na svakom treningu. To mi daje energiju da nastavim - dodao je.

Konačno dobre vesti vezane za Kvinsija Milera! (VIDEO)

- Želje za 2017. prvenstveno su mi vezane za zdravlje moje dece i mojih najmilijih. Sa profesionalne strane da nas povrede zaobiđu da osvojimo tutulu, ako možemo i duplu krunu, i da uđemo u Ligu šampiona. To su moje želje. Možda sam previše ambiciozan, ali samo bi trebalo da nastavimo da radimo kao dosad i sve će biti u redu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.