ZLATAN RONIO SUZE U SVLAČIONICI: Nema spasa Ibri! Došlo na naplatu - Trpi NESTVARNE bolove!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Epa/ ROBERTO BREGANI

fk milan

ZLATAN RONIO SUZE U SVLAČIONICI: Nema spasa Ibri! Došlo na naplatu - Trpi NESTVARNE bolove!

Italijanski novinar najavljuje Zlatanov oproštaj

Objavljeno:

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) završiće karijeru na kraju sezone?

Napadač Milana će svoju poslednju utakmicu verovatno igrati u nedelju protiv Atalante na San Siru, a ovu informaciju objavili su mnogi dobro obavešteni novinari u Italiji bliski rosonerima.

Čovek koji je prvi radio kao dokumentarista sa Zlatanom po povratku u Milan i koji je urednik "SkyItala", Di Stefano, napisao je:

"Bilo je toliko dobrih vesti za Milan u poslednje vreme da mi je zaista žao što ovo mogu da saopštim. Zlatan verovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od igrača Milana da je plakao od bolova na poslednjem treningu.

Pioli i lekarska ekipa mu zabranjuju da igra, ali on igra uprkos svemu i svima, hoće da bude tu, da uđe bar poslednjih 5-10 minuta jer hoće skudeto.

TUČA U MILANU TRAJALA 25 MINUTA! Ibrahimović izašao SLOMLJENOG REBRA! Opisuju je kao BRUTALNU!

Konstantno se muči sa kolenom jer je otečeno, plavo, stvara nestvarni bol.

Jedino što Zlatana vuče za sledeću sezonu je poslednji pokušaj da osvoji Ligu šampiona , ali šanse su da će 90% završiti karijeru ove sezone, 10% dajem šansu da nastavi sledeće sezone.

1 / 9 Foto: Profimedia

Ne može da igra više od 10-15 minuta a lekarski tim mi je to potvrdio.

Otiče mu koleno i sprečava ga da normalno trči. Operacija? To bi moglo da spreči bol na neko vreme, da ga ublaži, ali bol bi se vratila za nekoliko meseci.

Zlatana je pogodila i smrt Mina Rajole, pa to može da bude prekretnica, iako je koleno najveći razlog. Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to.

Mislim da u nedelju gledamo Zlatana poslednji put na San Siru. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali on zna šta je najbolje za njega!

Upravo je meč protiv Atalante na San Siru u nedelju verovatno odlučujući u borbi Milana za Skudeto, sledi im gostovanje Sasuolu. Podsećamo, Milanu su potrebna četiri boda iz dva kola da bi zvanično postao šampion Italije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.