DVE BOMBE U JEDNOM DANU! Španci poslali milionsku ponudu, na "Marakani" već odlučili!
Marakana, Foto: Espreso

au!

DVE BOMBE U JEDNOM DANU! Španci poslali milionsku ponudu, na "Marakani" već odlučili!

Nakon ponude za Strahinju Erakovića, još jedan igrač je zavredio pažnju pred letnji prelaznik rok

Objavljeno:

FK Crvena zvezda može jako dobro da zaradi u narednom periodu i to prodajom mladih igrača!

Nedavno je stigla ponuda Dinama iz Moskve za sjajnog defanzivca Strahinju Erakovića, a sada je otkriveno da se Španci raspituju za Zvezdinog "bludnog sina".

Kako piše "Informer" na Marakanu je stigla zvanična ponuda za Andriju Radulovića, za kojeg je španski Valjadolid izdvojio 1.200.000 evra.

Andrija Radulović
Andrija Radulovićfoto: Starsport©

Prema informacijama istog izvora, Crvena zvezda će najverovatnije odbiti tu ponudu budući da od Radulovića mnogo očekuju. Pored toga, mladi fudbaler se odlično pokazao na poziciji levog beka koja je već godinama deficitarna na Marakani, a u njemu za iduću godinu vide aleternativu za Milana Rodića.

Radulović se zimus ponovo priključio prvom timu, a ovog proleća je zabeležio tri nastupa za lidera Superlige. Nedavno je i pojačao omladinski tim crveno-belih, koji vodi završne bitke za odbranu titule u Omladinskoj ligi Srbije.

Radulović je rođen u Kotoru, prve korake je napravio u Bokelju, a u omladinsku školu Crvene zvezde stigao je 2016. godine i vrlo brzo postao jedan od najvažnijih šrafova generacije rođene 2002. godine.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.