MILIONI ZA ERAKOVIĆA: Dinamo zagrizao za defanzivca Zvezde! Ali nešto NE MOGU da mu ponude...
Strahinja Eraković u akciji tokom večitog derbija, Foto: Starsport©

tražen

MILIONI ZA ERAKOVIĆA: Dinamo zagrizao za defanzivca Zvezde! Ali nešto NE MOGU da mu ponude...

Dinamo se tri kola pre kraja ruske Premijer lige nalazi na drugom mestu sa devet bodova manje od Zenita i išao bi u kvalifikacije za Ligu šampiona, da nije sankcija UEFA-e

Objavljeno:

Defanzivac Crvene zvezde, Strahinja Eraković, nalazi se na meti Dinama iz Moskve, javljaju ruski mediji!

Portal "Sport Ekspres" navodi da je Eraković jedna od želja kluba koji traži zamenu za Ukrajinca Ivana Ordetsa, ali napominju da nikakvi pregovori sa crveno-belima nisu uspostavljeni.

Eraković je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Zvezde, pogotovo se to odnosi na prolećni deo sezone i dva večita derbija protiv Partizana, što je nateralo skaute širom sveta da ga "uteftere."

Strahinja Eraković
foto: Starsport©

Zvezda je navodno već odbila četiri miliona evra koliko je Hal ponudio i traže najmanje 10 miliona za popularnog "Čupu" kog je nedavno hvalio i selektor Dragan Stojković Piksi. Dinamo, s druge strane, ima jaku platežnu moć, s tim da je pitanje da li će baš izdvojiti toliko novca za Zvezdinog štopera.

Dinamo se tri kola pre kraja ruske Premijer lige nalazi na drugom mestu sa devet bodova manje od Zenita i išao bi u kvalifikacije za Ligu šampiona, da nije sankcija UEFA-e. Ovako, uopšte neće igrati u Evropi.

(Espreso/Sport ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.