MODRIĆ URLAO: "PINTUSOVA METODA!" Zahvaljujući njoj, Real igra kao PREPOROĐEN u finišu utakmica! (VIDEO)
Luka Modrić u zagrljaju antonija Pintusa/Geret Bejl na treningu Reala, Foto: Printscreen/Twitter/Real Madrid

neprimetni junak

MODRIĆ URLAO: "PINTUSOVA METODA!" Zahvaljujući njoj, Real igra kao PREPOROĐEN u finišu utakmica! (VIDEO)

Ovaj čovek pomogao je Luki Modriću koji u 37. godini života igra čudesno, ali i čitavom timu Reala

Objavljeno:

Real Madrid je velikim preokretom protiv Mančester sitija prošao u finale Lige šampiona. Madriđani će 28. maja igrati za trofej protiv Liverpula u Parizu.

Slavlje se s terena preselilo u svlačionicu Reala, gde su prednjačili brazilski i francuski fudbaleri, ali je i Luka Modrić imao svoj šou.

Nije kao kada je hteo da vozi klupski autobus posle osvajanja La Lige, već je genijalni vezista snimljen u zagrljaju s kondicijonim trenerom Antoniom Pintusom koji ima velike zasluge za ovaj uspeh.

Modrić je samo ponavljao: ''Pintusova metoda'' i oduševio kondicionog trenera koji ga je snažno zagrlio.

Ko je Antonio Pintus?

Antonio Pintus je stručnjak za kondiciju fudbalera kog je Karlo Anćeloti doveo iz Intera. Uveo je svoj revolucionarni metod pripreme u treninge Reala na prošlogodišnjim pripremama.

Naime, igrači madridskog kluba, među kojima i kapiten Hrvatske Luka Modrić, pripremali su se za ovu sezonu s posebnim maskama.

Fudbaleri Reala izgledali su kao ronioci na suvom s maskama na licu, bocama kiseonika na leđima i ventilima koji regulišu protok vazduha.

Cilj je simuliranje visinskog treninga, zbog kog se ekipe inače pripremaju na planinama i na visokim nadmorskim visinama, do kojih prošlog leta nisu mogli zbog ograničenog putovanja zbog pandemije KOVID-a.

Takav način treninga pomogao je i Luki Modriću koji u 37. godini života igra čudesno, ali i čitavom timu Reala jer je protiv inače odlično fizički spremnih ekipa PSŽ-a, Čelsija i Sitija, "kraljevski klub" delovao svežije u finišu utakmica, čak i u sinoćnim produžecima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.