POTRES NA PIRINEJIMA: Zvezda La Lige osuđen na 4 GODINE ZATVORA za seksualni napad!
Santi Mina stiže na suđenje, Foto: EPA/ Carlos Barba

šok

POTRES NA PIRINEJIMA: Zvezda La Lige osuđen na 4 GODINE ZATVORA za seksualni napad!

Bio je idol deci u Vigu, obožavan i cenjen igrač u Španiji, ali i širom Evrope...

Objavljeno:

Nedavno je počelo suđenje nekada velikom talentu španskog fudbala, a sada mu je izrečena kazna - četiri godine zatvora.

Santi Mina je optužen da je 2017. godine u Mohakaru (Almerija) sa Davidom Goldarom, igračem Ibice, seksualno napastovao žensku osobu. Žrtva je svedočila protiv njih dvojice.

Santi Mina
foto: EPA/Quique Garcia

Navodi se da je do seksualnog čina došlo u kombiju nakon što je žrtva sa Goldarom imala odnos, dok ju je Mina potom seksualno napastvovao.

Detektiv koji je vodio slučaj je kazao da je devojka nosila suknju i usku odeću kao i da je konzumirala alkohol, ali da to ne menja činjenicu da je Mina prekršio zakon i da mora da odgovara za svoje nedelo.

Santi Mina
foto: EPA/ Carlos Barba

Fudbaleri su izjavali da je odnos bio dobrovoljan a njihovi advokati da je "navodna žrtva svesna da su u pitanju popularni fudbaleri i da samo želi da izvuče novac".

Javni tužitelji za Minu su tražili 10 godina zatvora te zabranu prilaska na 500 metara u periodu od 10 godina, ali mu je u konačnoj presudi izrečena kazna od četiri godine zatvora zbog seksualnog napada, a ne zbog "seksualnog zlostavljanja", kako se prvobitno teretio. Uz to mora da plati žrtvi 50.000 evra, a narednih 12 godina zabranjen mu je prilazak istoj na 500 metara.

Njegov prijatelj David Goldar je oslobođen optužbi, bar za sada.

Mina je karijeru počeo u Selti, pre sedam godina ostvario je veliki transfer u Valensiju, a u Vigo se vratio pre tri sezone. Prošao je i sve omladinske selekcije Španije.

Bio je idol deci u Vigu, obožavan i cenjen igrač u Španiji, ali i širom Evrope...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.