BORJAN DOBIJA NOVOG TRENERA? Jedan od najboljih stručnjaka svih vremena preuzima Kanadu?
Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade, Foto: Profimedia

TO BI BILA SJAJNA SARADNJA!

BORJAN DOBIJA NOVOG TRENERA? Jedan od najboljih stručnjaka svih vremena preuzima Kanadu?

Karlo Anćeloti je proteklog vikenda proslavio titulu sa Real Madridom

Objavljeno: 16:15h

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, ove sezone pravi čuda sa kraljevskim klubom, sa kojim je osvojio novu titulu, a došao je i do polufinala Lige šampiona, gde igra sa Mančester Sitijem, sa kojim je u prvom meču na Etihadu odigrao 4:3.

Anćeloti je proteklog vikenda proslavio sa Realom titulu, a potom je dao i intervju Horheu Valdanu u kojem se osvrnuo na svoje planove u budućnosti.

- Nakon ovog perioda u Realu, najverovatnije ću se penzionisati. Ali, ako me Real bude želeo za još 10 sezona, verovatno ću ostati ovde još 10 godina. Voleo bih da budem sa svojim unucima, kao i da budem na odmoru sa suprugom. Ima mnogo stvari koje morate da stavite sa strane. Mnogo je mesta na kojima nikada nisam bio. Nikada nisam bio u Australiji. Nikada nisam bio u Rio de Žaneiru. Želim da posećujem sestru češće. Nažalost, nisam mogao da uradim sve to, tako da kada se budem penzionisao, radiću sve te stvari - izjavio je slavni trener.

Karlo Anćeloti
foto: EPA Juanjo Martin

Upitan je Anćeloti i o tome da li bi možda preuzeo reprezentaciju Kanade, što bi mu donelo posao sa mnogo manje stresa, što nije slučaj kada ste u klubu gde morate da radite svakog dana.

- Zašto da ne? Voleo bih, naravno. Kanada je uradila mnogo dobrih stvari u poslednje vreme - rekao je Anćeloti, koji je prethodno izjavio da će na Svetskom prvenstvu navijati za ovu reprezentaciju, nakon što se Italija nije kvalifikovala.

Ukoliko bi Anćeloti preuzeo Kanadu, Milan Borjan bi dobio jednog od najboljih trenera svih vremena u reprezentaciji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.