Vlahović će blistati od sreće! PIKSI PRIČAO ZA ITALIJANE - Počeo je jako!
Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

na skeneru

Vlahović će blistati od sreće! PIKSI PRIČAO ZA ITALIJANE - Počeo je jako!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi za italijanske medije je detaljnije govorio o napadaču nacionalnog tima, koji je ove godine podigao veliku prašinu u Evropi, Dušanu Vlahoviću.

Objavljeno:

Dušan Vlahović iza sebe ima nestvarnu sezonu.

U dresu Fiorentine tokom prethodne godine je blistao, te je tokom zimskog roka prešao u Juve, gde blista od samog starta.

1 / 7 Foto: Epa/ ALESSANDRO DI MARCO

- Počeo je jako u novom klubu, Dušan je veliki profesionalac koji vredno radi za svoje saigrače. Sve je to pozitivno. U Firenci se pokazao veoma mlad i uspeo da uradi izvanredne stvari, normalno je da je privukao pažnju vrhunskog kluba kao što je Juve.

Navijači Viole nisu to prihvatili nimalo dobro, svestan sam toga, ali u svetu fudbala njegov transfer je više nego normalan događaj. To je deo igre - počeo je razgovor za Tutojuve Dragan Stojković Piksi, pa prokomentarisao meč protiv Venecije, koji je igran u subotu:

- Video sam meč protiv Venecije, klubu je bilo važno da izađe sa terena sa tri boda. Uvek svi očekuju od njega gol, ali ga nisam video 100 odsto fizički. Juventus napadač broj jedan, pritisak je zaista veliki. Dušan može i bolje od toga.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.