ŠOKANTNE REČI LEGENDE PREMIJER LIGE: "Žrtve Kovid-a su GLUMCI, a slike užasa u Ukrajini MONTAŽA!"
Met Le Tisije (u sredini), Foto: EPA/Luis Tejido

uzburkao javnost na ostrvu

ŠOKANTNE REČI LEGENDE PREMIJER LIGE: "Žrtve Kovid-a su GLUMCI, a slike užasa u Ukrajini MONTAŽA!"

U 540 odigranih utakmica postigao je 209 golova, a brojni su u kolekciji najlepših u istoriji Premijeršipa.

Objavljeno:

Čuveni fudbaler Met Le Tisije (53) izneo je šokantne tvrdnje kako su pacijenti tokom pandemije bili glumci, kao i da su brojne fotografije rata u Ukrajini obična laž!

Legendarni fudbaler koji je ikona Premijer lige iz devedesetih godina prošlog veka očigledno je teoretičar zavera, ali njegove tvrdnje su zaista šokantne.

Tako Le Tisije tvrdi da su Kovid pacijenti na samrti, a čije fotografije su kružile društvenim mrežama zapravo plaćeni glumci.

Met le Tisije
foto: Profimedia

- Neki od njih su zapravo bili glumci. Respiratori koji su se koristili bili su sredstvo koje su koristili da bi naudili pacijentima, a PCR testovi su najveća prevara u istoriji čovečanstva - rekao je Le Tisije i dodao kako je svoje mišljenje formirao iz brojnih naučnih istraživanja:

- Ako smatrate drugačije onda niste napravili pravo istraživanje.

- Zašto se nikada nismo toliko trudili da 'pobedimo' grip? Ima sličnu stopu smrtnosti kao 'Kovid' i zapravo više pogađa mlađe ljude? - pita legenda Sautemptona koja negira da je antivakser.

Nije se Le Tisije zaustavio na priči o lažnoj pandemiji. Smatra da su slike rata u Ukrajini takođe lažne. Na Tviteru je objavio pa izbrisao komentar kako su fotografije brojnih ubijenih civila zapravo montaža.

- Poenta tvita bila je da kažem da ne verujete svemu što pročitate u vreme rata jer obe strane koriste propagandu. Brojne fotografije koje se pojavljuju su lažne, znate to, zar ne? - rekao je kasnije Le Tisije.

Čuveni fudbaler je izneo brojne kontroverzne stavove zbog kojih je morao ponuditi ostavku na mesto ambasadora Sautemptona.

Dres tima sa Sent Meri stadiona nosio je od 1986. do 2002. godine i u 540 odigranih utakmica postigao je 209 golova, a brojni su u kolekciji najlepših u istoriji Premijeršipa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.