OVAKVOM PONAŠANJU NEMA MESTA NA STADIONIMA! Reporteri nemačkog javnog servisa mogli da nastradaju u Londonu!
Incident na utakmici Vest Hem - Ajntraht Frankfurt, Foto: EPA/Neil Hall

ružne scene!

OVAKVOM PONAŠANJU NEMA MESTA NA STADIONIMA! Reporteri nemačkog javnog servisa mogli da nastradaju u Londonu!

Incident se dogodio nakon što je u 21. minutu na 1:1 izjednačio igrač Vest Hema Majkl Antonio

Objavljeno:

Fudbalski klub Vest Hem saopštio je da ispituje navode da su dvojicu nemačkih radio reportera napali domaći navijači tokom prve polufinalne utakmice Lige Evropa protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

- U skladu sa našim pristupom nulte tolerancije, svi koji budu identifikovani kao počinioci biće prosleđeni policiji - saopštili su iz londonskog kluba.

Incident se dogodio u četvrtak uveče na stadionu u Londonu tokom meča u kojem je Ajntraht savladao domaćina sa 2:1. Nemački list Bild navodi da su navijači sedeli iza reportera, da su ih udarali pesnicama, a jednom od njih su skinuli slušalice.

FK Vest Hem
foto: EPA/Neil Hall

Reporteri nemačkog javnog servisa (ARD) rekli su da su napadnuti nakon što je u 21. minutu na 1:1 izjednačio igrač Vest Hema Majkl Antonio.

Na poluvremenu reporteri su premešteni na drugu poziciju. Nije poznato da li im je bila potrebna medicinska pomoć. Vest Hem je osudio ponašanje i rekao da će počinioci biti kažnjeni.

- Svim počiniocima biće izrečena zabrana na neodređeno i neće moći da udju na londonski stadion niti da putuju sa klubom. Ovakvom ponašanju nema mesta - dodaje se u saopštenju.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.