VAZURA SMIRUJE GROBARE: Partizan ima plan kako da izbegne SUSPENZIJU!
Miloš Vazura, Foto: Starsport

OGLASILI SE IZ HUMSKE!

VAZURA SMIRUJE GROBARE: Partizan ima plan kako da izbegne SUSPENZIJU!

Generalni direktor Partizana objasnio zašto je došlo do suspenzije FIFA

Objavljeno:

Vest da je FIFA suspendovala Partizan zbog Filipa Holendera odjeknula je poput bombe u srpskoj javnosti.

Sada su se oglasili iz Humske i objasnili čitavu situaciju.

Crno-beli imaju rok od 20 dana da izmire deo obeštećenja koja potražuje švajcarski klub, čime će zabrana automatski biti skinuta i klub će nesmetano moći da posluju u narednom letnjem prelaznom roku.

Partizan je nedavno "zatvorio" finansijsku konstrukciju za dobijanje UEFA licence, a dug prema Švajcarcima nije izmiren zato što se, kako kaže generalni direktor Miloš Vazura, "zatekao van prelaznog roka".

Milo Vazura
Milo Vazurafoto: Starsport

- Kazna FIFA se odnosi na ratu Luganu za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku. Izmirili smo sve što se zahtevalo za UEFA evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve deogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno - kaže Miloš Vazura za Telegraf.

Podsetimo, Holender je stigao iz Lugana kao pozjmljen fudbaler i ta jednogodišnja pozajmica je plaćena 50.000 evra, dok je otkupna klauzula, koja je aktivirana pre nešto više od godinu dana iznosila 450.000 evra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.