Tradicija se nastavlja - POTPUNO GO POZIRAO SA TROFEJEM! (FOTO)
Hoakin, Foto: EPA/Julio Munoz

kup kralja

Tradicija se nastavlja - POTPUNO GO POZIRAO SA TROFEJEM! (FOTO)

Betis je treći put osvojio Kup Kralja, pobedivši Valensiju na penale (5:4), posle nerešenog rezultata 1:1 posle 120 minuta igre, ali ono što je postalo viralno je slavlje kapitena Hoakina Sančeza.

Objavljeno: 22:04h

Iako se činilo da će legendarni kapiten Betisa na kraju tekuće sezone okačiti kopačke o klin, odlučeno je da se saradnja nastavi i ugovor produži na još godinu dana.

Hoakin je sa Betisom osvojio Kup Španije pre 17 godina, i to ubrzo nakon što se oženio.

Kasnije je pozirao go sa trofejem. Odlučio je da ponovi svoje ludo slavlje, pa je ponovo pozirao bez imalo stida, potpuno go, sa osvojenim trofejem.

Ovaj 40-godišnjak je svakako jedna od najvećih legendi Betisa i mnogi su rekli da ne može na bolji način da završi karijeru jer mu na kraju ove sezone ističe ugovor sa španskim klubom, iako je u međuvremenu bio potpuni preokret i on će nastaviti da igra.

Hoakin je u suzama slavio pobedu u finalu Kupa kralja protiv Valensije što je mnogima bio znak da zaista završava karijeru, ali je igrač naknadno odlučio da njegovo telo može da izdrži još najmanje jednu sezonu.

Za Betis je debitovao pre 22 godine i za ovaj klub odigrao skoro 500 mečeva, a u karijeri je pored Betisa igrao i za Malagu, Fiorentinu i Valensiju.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 52 utakmice i postigao četiri gola.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.