I PORED DVA UZASTOPNA PORAZA! Trener Čukaričkog veruje u svoj tim, PRETI Zvezdi!
Milan Lešnjak, Foto: Starsport

NADA SE POzitivnom rezultatu!

I PORED DVA UZASTOPNA PORAZA! Trener Čukaričkog veruje u svoj tim, PRETI Zvezdi!

Utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić" u sredu od 18.30

Objavljeno: 14:01h

Fudbaleri Čukaričkog u sredu od 18.30 igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu 33. kola Superlige Srbije.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak i pored dva uzastopna poraza nada se pozitivnom rezultatu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

- Nadamo se da možemo do pozitivnog rezultata. Znamo ko nam je rival, znamo kvalitete Crvene zvezde. Činjenica je da igraju odlično, posebno u drugom delu sezone, uspeli su i da prestignu Partizan, za kojim su jesenas zaostajali pet bodova. Po mom mišljenju, najbolja su ekipa prvenstva. Ali, sigurno se nećemo braniti. Trudićemo se da iskoristimo svaku eventualnu priliku koja nam se ukaže, samo u tom slučaju možemo do pozitivnog ishoda - rekao je Lešnjak.

Jedinu pobedu na stadionu "Rajko Mitić" Čukarički je ostvario 27. aprila 2016. godine, a i tada je Lešnjak bio na klupi.

- Bila su to četiri fantastična dana, u kojima smo ostvarili neverovatan podvig. Slavili smo najpre protiv Partizana u gostima, potom isto učinili u duelu sa Crvenom zvezdom na strani. Niko to posle nas nije ponovio, teško da je neko i pre nas to učinio. Ali, to je prošlost, jednostavno takav je bio tajming u tom trenutku - naveo je Lešnjak.

FK Čukarički
foto: Starsport©

On u predstojećoj utakmici neće moći da računa na prvotimce Uroša Drezgića i Ibrahima Endijaea.

- Sigurno je da nam ta činjenica remeti pripremu meča. Sa druge strane, ovo je grupa od 20-tak kvalitetnih igrača, nedostatak dvojice prvotimaca ne sme da se primeti na terenu. Čukarički tokom čitave sezone igra sa velikim brojem bonus igrača. Ali, ne žalimo se zbog toga, naprotiv, to je filozofija kluba. Naravno da su ti momci pokazali da su velika perspektiva kluba, vrlo su talentovani, neki od njih već standardni prvotimci - naveo je trener Milan Lešnjak.

Čukarički je u poslednje četiri utakmice osvojio dva boda i trenutno je treći na tabeli sa 54 boda, dok je Crvena zvezda prva sa 85, dva više od Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.