NOVAC NIJE PROBLEM: Salah pred potpisivanjem novog ugovora sa Liverpulom!
Mohamed Salah, Foto: EPA/Andrew Yates

ostaje mu se u klubu

NOVAC NIJE PROBLEM: Salah pred potpisivanjem novog ugovora sa Liverpulom!

Salah je u Liverpulu od 2017. godine i za to vreme je u dresu ekipe sa Enfilda odigrao 245 zvaničnih utakmica na kojima je postigao 145 golova

Objavljeno:

Fudbaler Mohamed Salah pričao je o potpisivanju novog ugovora sa ekipom Liverpula.

Salah ima još jednu godinu ugovora ispred sebe sa ekipom sa Enfilda, pa je dao intervju što se tiče toga. Kako sam kaže i dalje nije razmišljao o tome i to ga ne brine.

Ono na šta je usmerio najviše pažnje jeste trenutna sezona i želja da se ona zavrđi na najuspešniji način. Nije krio zadovoljstvo svojim boravkom u Liverpulu.

- Ne znam, imam još jednu preostalu godinu u ugovoru. Mislim da navijači znaju šta želim ali kada je reč o ugovoru tu nije sve u parama uopšte. Ne mogu vam reći sigurno. Imam još jednu godinu i navijači znaju šta hoću - rekao je Salah.

Ima samo lepe reči za svoj klub i doživljava ga kao porodicu.

- Ovaj klub meni znači mnogo. Ovde sam uživao u fudbalu više nego bilo gde drugo. Dao sam ovom klubu sve i to su svi već videli. Imao sam mnogo neverovatnih trenutaka ovde. Osvajao sam trofeje, nadavao se golova... Ovo je kao porodica -

Mohamed Salah
foto: Profimedia

Ispred sebe ima poslednju godinu u svom ugovoru, ali ga to ne brine.

- Nisam zabrinut, ne dozvoljavam da se brinem oko takvih stvari. Sezona još nije gotova, tako da hajde da je završimo na najbolji mogući način, to je najvažnija stvar. E onda ćemo videti",žž - rekao je reprezentativac Egipta.

Pričao je i o tome kako će doživeti odlazak iz Liverpula.

- Naravno, biće veoma emotivno. Igrati u takvoj atmosferi i imati navijače uvek iza sebe... Navijači uvek pevaju moju pesmu, ostavio sam trag ovde... Biće to veoma tužan trenutak - zaključio je Salah.

Salah je u Liverpulu od 2017. godine i za to vreme je u dresu ekipe sa Enfilda odigrao 245 zvaničnih utakmica na kojima je postigao 145 golova. Sa Liverpulom je osvojio Premijer ligu i Ligu šampiona.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.