Otac Andrije Živkovića tvrdi: Partizan radi mom sinu iza leđa, tužiću klub zbog dugovanja!

DEMANTUJE ODLAZAK SINA U BENFIKU

Otac Andrije Živkovića tvrdi: Partizan radi mom sinu iza leđa, tužiću klub zbog dugovanja!

Jovica Živković je izjavio da njegov sin sigurno do leta ostaje u Humskoj i da neće preći u portugalski tim uprkos pisanju medija
Objavljeno:

Odjeknula je jako vest koju su objavili portugalski mediji da je jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Andrija Živković jednom nogom u Benfiki. Međutim, tu informaciju je oštro demantovao otac igrača Jovica Živković. Benfika se dogovorila sa Partizanom: Živković jednom nogom u Lisabonu!? (FOTO) Stariji Živković je u razgovoru za "Sport" rekao da ta vest uopšte nije istinita i optužio upravu Partizana da stoji iza nje i da radi njegovom sinu o glavi, a najavio je i tužbu protiv kluba u slučaju da ne izmire dugovanja prema reprezentativcu Srbije.

- Imponuje mi što mog sina dovode u vezu sa tako velikim klubom kao što je Benfika, ali ne postoji nikakav dogovor i ne znam o čemu se radi. Zapravo znam. Partizan radi Andriji iza leđa, iako smo imali džentlmenski dogovor. Isto to je radila i prethodna uprava, ali mogu da kažem, mirne duše, da su ljudi koji sada vode Partizan gori od prethodnika - izjavio je Jovica Živković koji je nastavio u dahu: - Svestan sam da medijski natpisi podižu cenu Andriji, ali to njemu nije potrebno, jer se već dokazao. Nema nikakvog dogovora, niti će ga biti bez učešća porodice. Imaju pravo da pregovaraju sa kim hoće i rade iza leđa sa Pinijem Zahavijem i Faljijem Ramadanijem, ali su na krivom putu.
On je istakao da je Andrija sam želeo letos da ostane u Partizanu i da je on uslišio njegovu želju. - Razočaran sam kao roditelj deteta koje voli Partizan i zato je i ostao u klubu, ali ga niko ne poštuje. Povrede koje je do sada zaradio plaćamo iz sopstvenog džepa, a to mogu i da dokažem računima iz "Bel medik" klinike i od doktorke Marijane Kovačević. Ubuduće ćemo razgovarati drugačije - rekao je Živković senior koji je najavio sledeće korake.
- Neću dozvoliti da licenciraju Andriju, dok se ne isplate dugovanja. On je taj novac zaradio svojim odricanjem i učinkom, a oni to ne poštuju. Tužiću ih ako u međuvremenu ne izmire dug. Andrija me je molio da to ne radim dok ne ode iz kluba i poštujem njegovu želju, ali ne želim da ga omalovažavaju - zaključio je otac igrača Partizana koji je potvrdio da transfera neće biti u januaru, jer je igračeva želja da završi sezonu u Humskoj. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.