Zvezdina deca u Partizanu i obratno: Fudbalsku školu učili na jednoj, a završavali na drugoj strani Topčidera! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ima dosta primera

Zvezdina deca u Partizanu i obratno: Fudbalsku školu učili na jednoj, a završavali na drugoj strani Topčidera! (FOTO) (VIDEO)

Koji su to fudbaleri prošli mlađe kategorije jednog večitog rivala, ali su kao seniori zaigrali za drugog
Objavljeno: 23:19h

Prelazak iz Crvene zvezde u Partizan, i obrnuto, u fudbalskim krugovima u Srbiji smatra se svetogrđem, a onaj koji učini takvu stvar smatra se izdajnikom i do kraja života nosi taj krst zbog koga je na meti jednih ili drugih navijača.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kretanje sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda je poslednjih godina sve češće, a naročito kada je reč o mlađim kategorijama, pa imamo mnogo primera da klinci često menjaju dresove.

Međutim, mi smo odlučili da napravimo tekst o tome ko su fudbaleri koji su omladinsku školu prošli u redovima jednog tima, ali nisu dobili priliku u seniorskoj konkurenciji, a potom kao seniori zaobilaznim putem potpisali za najvećeg rivala.

1. UROŠ ĐURĐEVIĆ

Najbolji strelac Partizana je fudbal učio u Zvezdinoj školi, ali kako prema sopstvenom priznanju nije bio ni blizu prvog tima, odlučio se za odlazak u Rad. Tamo je napravio prve korake u seniorskoj konkurenciji, a onda preko Vitesea i Palerma stigao u Humsku prošlog leta, iako su crveno-beli takođe hteli da ga vrate.

foto: Saša Pavlić Koky
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.