OD "KRALJEVSKOG" KLUBA DO ULIČNOG TRGOVCA! Bio je saigrač Ronalda, Zidana, Raula, a sada prodaje duvan na trafici!
Oskar Minambres, Foto: Profimedia

TUŽNA SUDBINA!

OD "KRALJEVSKOG" KLUBA DO ULIČNOG TRGOVCA! Bio je saigrač Ronalda, Zidana, Raula, a sada prodaje duvan na trafici!

Nekadašnji fudbaler Real Madrida zbog čestih povreda ostao bez velike karijeru kakvu su mu predviđali

Objavljeno:

Bivši fudbaler Real Madrida, Oskar Minambres je nekada važio za veliku nadu "kraljevića", a njegova sudbina posle fudbalske karijere nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nakon što je prošao Realovu školu, debitovao je u La Ligi 2002. godine, a iste je sezone i upisao debi u Ligi šampiona koju je klub iz Madrida osvojio golom Zinedina Zidana u finalu protiv Bajerna.

Iako je sve izgledalo dobro za Minambresa ubrzo su usledili veliki problemi sa povredama i zašmanskog velikana je odigrao tek 37 utakmica.

U sezoni 2004/2005 je pozajmljen Espanjolu, ali je za taj klub skupio samo 150 minuta jer se u 12. minutu susreta sa Valensijom teško povredio i pauzirao više od godinu dana.

Kasnije se vratio u Real, ali nije dobio priliku, pa je nakon isteka ugovora otišao u Herkules gde je odmah nakon prvog treninga osetio bol u kolenu.

Ubrzo je raskinuo ugovor i završio karijeru. Iako je s Realom osvojio čak sedam trofeja, a svlačionicu delio sa Ronaldom, Zidanom, Figom, Bekamom, Robertom Karlosom, Raulom i sličnim zvezdama, povrede su ga sprečile da i on dostigne status legende.

Sada sa suprugom radi u kao trgovac. Odmah nakon igračke karijere je otvorio kiosk, a već godinama prodaje i duvan kako bi prehranio obitelj.

- Morao sam da se pobrinem za porodicu. To je najvažnije. Uvek sam bio veliki protivnik pušenja. Ne volim posao koji radim, ali šta je, tu je. Nisam ispunio san, ali ni fudbal nije sve u životu. Šteta što sam prerano završio karijeru. Imam osećaj da sam mogao igrati još jako dugo - rekao je Minambres.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.