Kraj za Nemanju Matića u Mančester junajtedu!
Nemanja Matić, Foto: Profimedia

ZBOGOM!

Kraj za Nemanju Matića u Mančester junajtedu!

Iskusni vezista će najverovatnije na leto potražiti novu sredinu

Objavljeno:

Srpski fudbaler Nemanja Matić je po svemu sudeći završio svoju misiju u Mančester junajtedu!

Ovog leta se sprema velika rekonstrukcija na "Old Trafordu", a kako sada stvari stoje, Matić će napustiti "đavole! na kraju sezone i to godinu dana pre isteka aktuelnog ugovora.

Vest je prvi javio dobro obavešteni novinar Džonatan Šreger, a potvrdilo je nekoliko ostrvskih medija. Matić se navodno ne uklapa u planove budućeg trenera Erika Ten Haga koji od kluba zahteva odrešene ruke u selekciji tima.

Fudbaleri Junajteda
Fudbaleri Junajtedafoto: Profimedia

Vest je naišla na podeljene reakcije među Junajtedovim navijačima na društvenim mrežama. Dok neki vide Matića kao jedinog kvalitetnog zadnjeg veznog u aktuelnoj ekipi, drugi smatraju da je njegov zenit prošao i da je vreme za nove snage.

Srpski vezista ima još godinu dana ugovora i videćemo kakva će biti Junajtedova izlazna strategija sa njim i da li će tražiti obeštećenja za njega.

Nemanja Matić
Nemanja Matićfoto: Starsport©

- Trenutno se osećam fizički odlično. Bogu hvala, nemam nikakvih povreda, tako da ćemo videti šta dalje. Prvi put kada dođem na trening i ne osetim se srećnim, prestaću da igram. Volim fudbal, on mi je život i planiram da igram makar još tri ili četiri godine - rekao je nedavno Matić.

Matić u Junajtedu zarađuje oko 4.000.000 evra neto i to nije mali ugovor za klub koji bi hteo da ga preuzme na leto. Ima 33 godine i teško se može nadati nekom dugoročnom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.