MILJENIK "GROBARA" SE VRAĆA! Želim da završim karijeru u Partizanu!
Navijači Partizana, Foto: Starsport

zemljotres!

MILJENIK "GROBARA" SE VRAĆA! Želim da završim karijeru u Partizanu!

Nekadašnji as Partizana ima želju da završi karijeru u Humskoj

Objavljeno:

Mnogi stranci su ostali u srcima navijača Partizana, a jedan od miljenika "Grobara" bi voleo da završi karijeru u Humskoj.

Tokom zimskog prelaznog roka Everton Luiz je bio na listi želja crno-belih, međutim, Brazilac je ostao preko bare", ali još nije rekao zbogom Humskoj.

- Imam ugovor sa Solt Lejkom na još sezonu i srećan sam, ali moj san je da se vratim u Partizan i tamo završim karijeru.

Everton Luiz
Everton Luizfoto: Starsport©

On se podsetio večitog derbija protiv Crvene zvezde u kome se proslavio.

- Najupečatljivija utakmica u mojoj karijeri bio je derbi utakmica protiv Zvezde, u gostima. Vodili su 1:0, a ja sam postigao izjednačenje u 90. minutu. U slavlju sam odigrao sambu, jer sam veliki navijač Ronaldinja i voleo sam tu njegovu klasičnu proslavu. Sambu sam odigrao pred njihovim navijačima i nastala je mala konfuzija. Zbog toga me navijači Partizana vole i dan-danas, dok me navijači Crvene zvezde mrze. Bio je to fantastičan trenutak. Kada sam stigao u svlačionicu, počeo sam da dobijam mnogo poruka na Instagramu u kojima me psuju i govore da će me ubiti. Nekoliko sati kasnije i moja žena je počela da ih dobija. Bila je prestravljena, a i ja. Posle su mi rekli da mogu da budem miran, da je to samo ludilo derbija i da se ništa neće desiti. I ništa se zaista nije desilo - rekao je Everton.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.