NEPREPOZNATLJIV! Priznao GREHE iz prošlosti! OPIJAO SE PA BRILJIRAO!
Vesli Snajder, Foto: EPA/Alexandre Dimou, Twitter/ FutbolArena

da li verujete svojim očima?!

NEPREPOZNATLJIV! Priznao GREHE iz prošlosti! OPIJAO SE PA BRILJIRAO!

Kada pogledate fotografiju i da ne znate ko je na njoj, nikada ne biste rekli da iza sebe ima blistavu fudbalsku karijeru.

Objavljeno: 12:16h

Iako je svojevremeno, noseći dres Intera, bio najbolji vezista Evrope i sveta, Vesli Snajder je po završetku svoje igračke karijere rešio da se potpuno opusti.

Hrana mu je postala najbolji drug i za razliku od brojnih fudbalera koji su okačili kopačke o klin, potpuno zapostavi svoje telo.

Fotografija Veslija Snajdera sa povećim stomakom ovih dana kruži internetom.

1 / 9 Foto: Profimedia

- Mogao sam da budem kao Mesi i Ronaldo, ali jednostavno nisam to osetio. Uživao sam u životu, možda sam popio čašu vina tokom večere - rekao je Snajder jednom prilikom.

- Leo i Kristijano su različiti, mnogo su se žrtvovali i to mi je u redu. Ipak, moja karijera je definitivno bila neverovatna - dodao je tada Holanđanin.

- Jednom smo moja žena i ja otišli ​​na zabavu koju je organizovao Armani. Bili su Gordž Kluni i Megan Foks. Vratili smo se kući u šest ujutru, a uveče sam upisao asistenciju u Ligi šampiona protiv Verdera i postigao gol. Nakon što sam to uradio jednom, nisam se plašio da ponovim - rekao je Snajder, koji je pored Intera igrao i za Ajaks i Real.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.