BIRMANČEVIĆ ZASLUŽIO NOVI UGOVOR: Srpski fudbaler ostaje i naredne sezone u Malmeu!
Veljko Birmančević, Foto: EPA/Andreas Hillergren

lepo

BIRMANČEVIĆ ZASLUŽIO NOVI UGOVOR: Srpski fudbaler ostaje i naredne sezone u Malmeu!

Odlični srpski fudbaler igrao je za omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije, a ima i tri nastupa za seniorski tim

Objavljeno:

Veljko Birmančević nastavlja svoju fudbalsku bajku u Švedskoj. Kako saznaje Mozzart Sport, brzonogi krilni vezista stavio je paraf na nogi ugovor sa Malmeom, koji je potpisan do 31. decembra 2025. godine.

Na taj način je krunisano obostano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom. Povremeni reprezentativac Srbije u redove švedskog kluba stigao je u martu 2021. godine i u prošloj sezoni zabeležio 43 nastupa, uz 17 golova i osam asistencija. Posebno je blistao u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošlog leta, gde je na sedam mečeva dao četiri gola, uz dve asistencije, i bio jedan od najzaslužnijih za plasman svoje ekipe u elitno takmičenje.

Veljko Birmančević
foto: EPA/Anders Bjuro

Birmančević je u Malme stigao iz Čukaričkog za obeštećenje od 1.000.000 evra i tada potpisao do 31. januara 2024. godine. Ponikao je u Partizanu, stasavao u Teleoptiku, a pre odlaska u Čukarički odigrao je polusezonu u Radu.

Odlični srpski fudbaler igrao je za omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije, a ima i tri nastupa za seniorski tim. Debitovao je u januaru prošle godine protiv Dominikanske Republike, a potom je igrao protiv Pamane i Katara.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.