STANOJEVIĆ PONUDIO OSTAVKU! Trener Partizana ZAGRMEO - nećete me ućutkati!
Aleksandar Stanojević, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

BURA NE JENJAVA!

STANOJEVIĆ PONUDIO OSTAVKU! Trener Partizana ZAGRMEO - nećete me ućutkati!

Stanojević najavio odlazak iz srpskog fudbala zbog rigorozne kazne Disciplinske komisije FSS

Objavljeno: 13:47h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je pred utakmicu sa TSC-om govorio o kazni koju je dobio od Disciplinske komisije u iznosu od 500.000 dinara.

Stanojević je kao i uvek govorio bez dlake na jeziku i najavio odlazak iz kluba, ukoliko, kako je rekao ako opet pokušaju da ga na ovaj način ućutkaju.

- Ja sam bio kažnjen još pre pet dana kada je u svim medijima pisalo da sam osuđen. Nisam video da je neko pričao o penalu, da li je bio penal ili nije. Nikad nisam video da je ovolika kazna ikada izrečena za jednog srpskog trenera. Šta to znači? Da nam ne date da kažete nešto o regularnosti takmičenja. Znate kakvo nam je prvenstvo, da nekada jedan bod ili dva mogu da reše ligu. Moja najveća kazna što je suđenje bilo takvo, tu smo najviše kažnjeni- rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

I ova izjava će izazvati dosta bure...

- Ja ćutati nikad neću, makar ne radio u Srbiji. Ako nam se desi ista situacija, ako se oseti da suđenje nije skladu sa fer-plejom, nema te kazne koja može da utiče na mene. Neću raditi u srpskom fubalu. Odlazila su i veća imena, tako da mogu i ja. Nije mi ni prvi put, tako da me to neće sprečiti da pričam. Želim da zaštitim naš klub i ne damo na sebe. Vidimo u medijima da se pisalo o mojoj kazni, a niko nije pisao o suštini, a to je suđenje - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.