TAKO JE I MANĆINI BIO UVEREN U POBEDU, PA JE IZGUBIO: I Ronaldo potcenjuje Makedonce, hoće li mu se obiti o glavu!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Estela Silva

samouvren

TAKO JE I MANĆINI BIO UVEREN U POBEDU, PA JE IZGUBIO: I Ronaldo potcenjuje Makedonce, hoće li mu se obiti o glavu!

Ne postoji svetsko prvenstvo bez Portugalije

Objavljeno:

Uoči deula sa dželatom Italije, oglasio se Kristijano Ronaldo čiji će Portugal da bi obezbedio vizu za Katar morati da preskoči tu istu, defanzivno orijentisanu, ali ispostavilo se vrlo nezgodnu selekciju Blagoje Bobija Milevskog. I Ronaldo je poput, Manćinija, izuzetno samouveren pred finale baraža, iako se to iskusnom italijanskom strategu obilo o glavu.

- Da li smo favoriti? To nije koncept koji baš najbolje shvatam, ali sebe uvek doživljavam kao favorita, kod kuće ili u gostima. Znamo da nam pobeda donosi mundijal, a poraz zatvorena vrata. Naša obaveza je da budemo odgovorni, pozitivni i da pobedimo - ispričao je Ronaldo na konferenciji za medije.

Njegov Portugal se u polufinalu baraža protiv Turske suočavao sa vrlo neprijatnom situacijom iako je na poluvremenu imao velikih 2:0. U drugom delu je dozvolio Buraku Jilmazu da prepolovi zaostatak, da bi isti fudbaler imao priliku da izjednači, ali je vrlo loše izveo jedanaesterac. Navigatore je pogledala i fortuna, a do kraja utakmice uspeli su da golom Mateusa osiguraju pobedu. Napadački to jeste bila ubedljiva predstava Portugalaca, ali opštim utiskom nisu zaslužili najviše ocene.

Fudbalska reprezentacija Portugalije, Pepe, Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Zsolt Szigetvary

Novinare je zanimalo da li postoji svetsko prvenstvo bez Kristijana Ronalda?

- Ne postoji svetsko prvenstvo bez Portugalije. Kod nas ne postoje pojedinci, samo kolektiv - zaključio je zvanično najbolji strelac u istoriji fudbala.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.