ZAR SU TO ŠAMPIONI EVROPE: Italijani ZGROŽENI šta su njihovi fudbaleri uradili od svlačionice, BRUKA! (VIDEO)
Nered u svlačionici Palerma kakav domari ne pamte, Foto: Printscreen/Twitter/Palermo F.C

sramota

ZAR SU TO ŠAMPIONI EVROPE: Italijani ZGROŽENI šta su njihovi fudbaleri uradili od svlačionice, BRUKA! (VIDEO)

Dok se naši južni susedi i dalje bave jednom od najvećih pobeda u svojoj istoriji i spremaju za finale s Portugalom, Italijani analiziraju sve oko svoje reprezentacije

Objavljeno:

Aktuelni šampioni Evrope nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u fudbalu i to drugo uzastopno.

Fudbalska reprezentacija Italije je posle kiksa u grupnoj fazi kvalifikacija dobila težak žreb na baražu jer je ukrštena sa Portugalom. Ali, nisu ni stigli do "Navigatora" jer ih je u polufinalu baraža u Palermu šokirala Severna Makedonija.

I dok se naši južni susedi i dalje bave jednom od najvećih pobeda u svojoj istoriji i spremaju za finale s Portugalom, Italijani analiziraju sve oko svoje reprezentacije.

Fudbalska reprezentacija Italije, Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije, Baraž za SP
foto: Profimedia

Izlazi sve više informacija o raspadu sistema u ekipi evropskog prvaka, a snimci iz svlačionice stadiona u Palermu koji su obišli svet najbolje pokazuju kakav je bes obuzeo izabranike Roberta Manćinija po napuštanju terena.

Fudbalska reprezentacija Severne Makedonije
foto: EPA/Nake Batev

Svlačionica na stadionu u Palermu je izgledala kao da je u nju pala bomba. Sve je bilo puno smeća, a reprezentativci Italije se očigledno nisu nimalo potrudili da dovedu mesto u red.

Jedan od domara stadiona koji je sve to morao da čisti za njima, odlučio je javno da pokaže kako izgleda svlačionica prvaka Evrope nakon poraza od Makedonije, a mediji i javnost su s pravom kritikovali fudbalere nakon ovog videa.

- Način na koji su reprezentatvici napustili svlačionicu posle eliminacije od Severne Makedonije... To je prvi put da je neki tim napustio stadion u ovako jadnom stanju. Nemamo reči, sramota - napisali su na francuskoj stranici FK Palermo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.