ITALIJANI PIŠU! Vlahoviću tokom leta stiže OGROMNO pojačanje u napadu! (FOTO)
Radost fudbalera Juventusa, Foto: EPA/Claudio Giovannini

SPREMA SE STRAŠAN tandem!

ITALIJANI PIŠU! Vlahoviću tokom leta stiže OGROMNO pojačanje u napadu! (FOTO)

Juventus želi da u svoje redove dovede Mohameda Salaha

Objavljeno: 15:51h

Mohamed Salah iznenađujuće bi mogao da napusti Liverpul godinu dana pre isteka ugovora i karijeru nastavi u Juventusu, piše "Gazeta delo Sport".

Oni navode da je u ovom potencijalnom transferu najveći problem Salahova plata, iako će Juventus na kraju ove sezone dodatno rasteretiti svoj budžet jer će klub napustiti dosadašnja najveća zvezda Paulo Dibala.

1 / 3 Foto: Profimedia

Dolaskom Dušana Vlahovića čelnici Juventusa odlučili su da stave ovog napadača iz Srbije u centar projekta za budućnost, zbog čega su odustali od prvobitnih uslova i Dibali ponudili znatno manji ugovor nego u oktobru, a kako je sada odlučeno da će Argentinac napustiti klub, tako je i "Stara dama" krenula u potragu za njegovom zamenom.

Salahov ugovor s Liverpulom traje od 2023. godine, a poslednjih nekoliko meseci razgovori o potpisivanju novog nisu napredovali i s tim u vezi Juventus je uspostavio preliminarni kontakt s njegovim agentima.

Realizacija ovog posla neće biti nimalo laka jer Salah zarađuje 11 miliona evra u Liverpulu, ali da postoje mehanizmi koje bi u Juventusu mogli da iskoriste po pitanju uštede na Salahovoj bruto plati, što bi im osiguralo ponudu sa većim primanjima.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.