Od svih je primao udarce ISPOD POJASA u Realu! Pa se pita IMALI JOŠ! Ostalim klubovima "PLJUNUO U LICE"!
Hose Marija Guti, Foto: Epa/JOSE COELHO

Isplivala istina galaktikosa

Od svih je primao udarce ISPOD POJASA u Realu! Pa se pita IMALI JOŠ! Ostalim klubovima "PLJUNUO U LICE"!

Iako je već dugi niz godina u penziji zbog jednog igrača, definitivno se može reći da je najzapostavljeniji u istoriji fudbala.

Objavljeno:

Reč je o Hoseu Mariji Gutijerezu, poznatijem kao Guti za koga se može reći da voli Real Madrid više od sebe.

Guti je dres kraljevskog kluba nosio od 1995. do 2010. godine. Za to vreme doživeo je mnoge nepravde jer su ga i treneri i predsednici klubova stalno potcenjivali.

Ono što ovaj sjajni vezista, nekada poznat po maštovitoj igri i sjajnim dodavanjima, potvrđuje petom je njegova izjava iz igračkih dana.

TUČA U MILANU TRAJALA 25 MINUTA! Ibrahimović izašao SLOMLJENOG REBRA! Opisuju je kao BRUTALNU!

- Napredovao sam kao vezista, a onda je došao Zinedin Zidan. Idem napred i onda kupe Ronalda. I postajem reprezentativac, onda kupuju Bekama, sva vrata su mi zatvorena - rekao je Guti.

Nešto slično je doživeo kada se prva generacija Galaktika rastala.

Tada je možda pretrpeo najteži udarac u karijeri. Od njega se očekivalo da preuzme ključeve veznog reda, ali je u tim doveden tada sjajni Vesli Snajder.

1 / 2 Foto: EPA/ Carlos Barba

DAR OD BOGA UTOPIO U ŽENAMA I ALKOHOLU! I ovako ga svi pamtimo po čarolijama, ŠTA BI BILO DA JE OSTAO PREDAN?

Španac, koji je prošao sve omladinske selekcije Los Blankosa, teško je podneo dolazak Holanđanina zbog činjenice da je konačno, ranije u sezoni počeo redovno da igra u prvom timu, ali je sreća bila kratkog veka.

- U nekom trenutku smo počeli da igramo zajedno i napravili smo neverovatnu vezu. Znali smo gde je jedan od nas i dodali smo loptu bez gledanja. On je fenomenalan igrač, verovatno najbolji sa kojim sam igrao. Nestvarno. Na mene je ostavio najveći utisak - rekao je Holanđanin.

Guti je napustio Real 2010. godine, proveo godinu dana u Bešiktašu, nakon čega je završio bogatu karijeru. Nakon toga je počeo da trenira i ne krije da jednog dana želi da vodi Real.

- Više volim 30 minuta u dresu Reala nego 90 i dres bilo kog drugog kluba - rekao je jednom Guti, što najbolje potvrđuje koliko je lud za Realom.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.