LALATOVIĆ: Mnogo volim Vučića! Dabogda vladao još 50 godina!
Foto: FoNet/Nenad Orević/Dado Đilas

Skrenuo sa teme

LALATOVIĆ: Mnogo volim Vučića! Dabogda vladao još 50 godina!

Trener Vojvodine je deo svoje konferencije posvetio i premijeru Srbije
Objavljeno: 13:59h

Trener Vojvodine, Nenad Lalatović, je na poslednjoj konferenciji za novinare u jesenjoj polusezoni, ishvalio premijera Aleksandra Vučića za koga je rekao da mu je uzor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Strateg Novosađana je dan uoči meča protiv Čukaričkog, u jednom trenutku konferencije skrenuo sa teme i počeo da govori o predsedniku Vlade Srbije, čija ga radna etika oduševljava.

foto: Beta / Dragan Gojić

- Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još pedeset godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način - rekao je Lalatović.

foto: Marina Lopičić

Takođe, on je biranim rečima govorio i o predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, Slaviši Kokezi.

- Bio sam za to da dođe na čelo FSS i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo - kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo - kazao je trener "lala".

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.