SPREMA SE PAKLENA ATMOSFERA NA MARAKANI: Ko nije kupio kartu za Rendžers neka požuri, jer ih uskoro neće biti!
Stadion Rajko Mitić, Foto: Starsport©

biće puno

SPREMA SE PAKLENA ATMOSFERA NA MARAKANI: Ko nije kupio kartu za Rendžers neka požuri, jer ih uskoro neće biti!

To znači da će tim Dejana Stankovića imati sjajnu podršku, najveću od duela sa Bajernom novembra 2019. godine

Objavljeno:

Rezultat iz prvog meča ne obećava, sluti na kraj lepe Zvezdine evropske priče, ali navijači srpskog šampiona veruju da mogu da prisustvuju istinskom čudu. O tome najbolje govori sledeći podatak: najveći srpski stadion, izvesno je, biće pun na sutrašnjem revanš meču osmine finala protiv Glazgov Rendžersa (3:0).

Marketnig Crvene zvezde je još tokom vikenda obavestio javnost da je prodato 37.000 ulaznica za duel protiv Policajaca, uz dodatak da je srpski šampion obeštetio navijače koji zbog kazne UEFA nisu mogli da prisustvuju duelu sa Ludogorecom. Takvih je 9.000 koji treba samo da se pojave sa ulaznicom za meč protiv bugarskog prvaka kako bi sutra ušli na stadion.

Trenutno je na blagajnama Marakane ostalo još samo četiri hiljade ulaznica. Pored severne tribine, za koju je ostalo malo karata, najbolje ide istok. Ostalo je još samo nekoliko ulaznica za taj sektor.

Delije, Marakana, Stadion Rajko Mitić
foto: Starsport©

U slobodnoj prodaji i dalje ima karata za zapad, i to najviše za bočne delove. Južna tribina ide najslabije, tako da za taj sektor ima još priličan broj mesta. Očekuje se da Marakana bude rasprodata u toku današnjeg dana, najkasnije sutra pre podne. To znači da će tim Dejana Stankovića imati sjajnu podršku, najveću od duela sa Bajernom novembra 2019. godine.

Karte za zapadnu tribinu koštaju 4500 dinara, za istok treba izdvojiti 3500, a za južnu i severnu tribinu 1500 dinara.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.