FERGUSON IMA VEOMA PRECIZAN ŠUT, BEKAM TO NAJBOLJE ZNA: Bivši igrač Junajteda otkrio kako umalo nije OSTAO bez oka!
Dejvid Bekam, Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

bilo je za dlaku

FERGUSON IMA VEOMA PRECIZAN ŠUT, BEKAM TO NAJBOLJE ZNA: Bivši igrač Junajteda otkrio kako umalo nije OSTAO bez oka!

Mnogi smatraju da je ovo glavni razlog što je legendarni fudbaler Mančester Junajteda otišao u Real Madrid

Objavljeno:

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam prisetio se vremena dok je igrao u Mančester Junajtedu, i trenutka kada je shvatio da Ser Aleks Ferguson ima poprilično "kratak fitilj".

Bekam je ponikao u Mančester Junajtedu, ali je na leto 2003. godine odlučio da napusti Old Traford u tada najvećem transferu na svetu i potpiše za Real Madrid. Legendarni engleski veznjak priznao je da je u Junajtedu proveo najbolje dane svoje karijere, te da je srećan što je imao priliku da sarađuje sa Fergusonom.

Međutim, Bekam je još jednom otkrio da škotski stručnjak ima poprilično "kratak fitilj", te da je često znao dobro da izvređa igrače Junajteda. No, sasvim sigurno od svih njih koji su igrali u vreme Fergusona "najgore" je prošao upravo Beks koji je morao u bolnicu nakon što ga je Škot pogodio kopačkom u glavu.

Ser Aleks Ferguson
foto: EPA/Peter Powell

- Imali smo svakakvih trenutaka u mojih 13 godina u Junajtedu. Šef je često znao da ulazi i u teren kako bi nam pokazao najbolji način igre, izvođenje penala i slobodnjaka. No, kada bismo zakazali onda je bio besan. Sećam se da sam imao nekoliko loših reakcija protiv Arsenala, a onda je on došao u svlačionicu i krenuo prema meni. Šutnuo je neku odeću koja je bila na podu i odjednom me kopačka pogodila u glavu - rekao je Bekam, i nastavio:

- Siguran sam da nije imao nameru niti je znao da je tu kopačka. Svi smo mislili da je to samo hrpa neke odeće. Ipak, tada sam shvatio da ima poprilično precizan udarac. Krv je počela da curi, a onda su reagovali lekari. Kasnije sam išao do bolnici i sve smo brzo rešili - rekao je Bekam.

Rajan Gigs, Dejvid Bekam, Geri Nevil
foto: Printskrin: Youtube

Mnogi smatraju da je ovo glavni razlog što je legendarni fudbaler Mančester Junajteda otišao u Real Madrid.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.