VAGALI SMO, PA SAMI ODLUČITE: Da li Grof treba da ostane u Zvezdi, ili da se okrene i pali! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Nama je jasno!

VAGALI SMO, PA SAMI ODLUČITE: Da li Grof treba da ostane u Zvezdi, ili da se okrene i pali! (VIDEO)

Stavili smo na tas pet argumenata za Božovića i pet koji su protiv crnogorskog stručnjaka, ali smo vama ostavili prostora da iz toga izvučete zaključak... Recimo da smo u ovom slučaju mi advokat odbrane i javni tužilac, a da ste vi porota i sudija...
Objavljeno: 18:02h

Kontinuitet pruža mogućnost igranja Evrope

Dugo, ali baš dugo Zvezda nije imala priliku da čak dve sezone zaredom bude pod palicom samo jednog trenera. Poslednji kome je to pošlo za rukom bio je Zoran Filipović, i to početkom ovog veka, dok je pre njega to uspeo Slavoljub Muslin.

Dao šansu biserima iz Zvezdine škole

Uroš Račić, Luka Adžić, Mihailo Ristić, kao i još mnogi drugi, dobili su šansu da se pokažu u pravom svetlu kod njega, da podignu cenu i sebi i klubu, kao i da postanu respektabilni članovi srpske fudbalske porodice! Na tome mu svaka čast!

Miha je Staroj dami odsekao jednu glavu, a njoj izrasle tri: Juve obrnuo Bika! (VIDEO)

A EVO I ARGUMENATA KOJI NE IDU U PRILOG CRNOGORSKOG STRUČNJAKA:

Baziranje transfer politike na samo jednom tržištu - ruskom

Najviše uspeha u trenerskoj karijeri ostvario je u Rusiji (naravno, pre Zvezde) i to sa Rostovom, sa kojim je osvojio Kup ove zemlje. Upravo u tome i leži jedan problem - skoro svi igrači koje je on doveo imali su bar neke veze sa ruskom ligom. Ona je gotovo jedino tržište iz kog su stizala pojačanja, čast izuzecima (Mouče, Ruiz).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.