ODBIO ZVEZDU I PARTIZAN, PA OSTAO UZ SVOJU EKIPU: Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat!
Foto: Profimedia

RARITET

ODBIO ZVEZDU I PARTIZAN, PA OSTAO UZ SVOJU EKIPU: Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat!

Voleo bih da, poput Dragana Stojkovića Piksija, i ja postanem 'desetka' reprezentacije

Objavljeno:

Fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović produžio je ugovor sa tim klubom, pa će na Čairu ostati i naredne dve godine.

Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine i preko omladinske selekcije stigao do prvog tima i mlade reprezentacije Srbije.

- Izuzetno mi je drago što ostajem u Radničkom. Sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom imam sjajnu saradnju i oko novog ugovora smo se bukvalno dogovorili za pet minuta - rekao je Mitrović, prenosi klub.

Mitrović je naveo da je ove zime bilo "nekoliko ponuda".

- Međutim, smatramo da je najbolje da ostanem ovde i da nastavim da se izgrađujem kao igrač i pomažem klubu da ostvari svoje ambicije. Ovde mogu još puno da napredujem, Radnički je prava sredina za razvoj mladog igrača - rekao je on.

- Za vrlo kratko vreme sam od omladinca došao do seniorskog sastava i prvog tima kluba. Saradnju produžavamo na obostrano zadovoljstvo - dodao je on.

Naveo je da, pre svega, želi da sa Radničkim izbori plasman u evropsko takmičenje na kraju sezone.

- Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat i zalaganje i na meni je da to ukazano poverenje sada još više uzvratim na treninzima i utakmicama - rekao je Mitrović.

Mitrović je istakao da iz Radničkog želi da stigne do A reprezentacije Srbije.

- Odbio sam poziv A tima Kanade, jer verujem da će u budućnosti za mene biti mesta u našoj seniorskoj reprezentaciji. Ja ću se maksimalno potruditi da svojim igrama, pristupom i rezultatima to i zaslužim - rekao je on.

- Voleo bih da, poput Dragana Stojkovića Piksija, i ja postanem 'desetka' reprezentacije, da fudbalski svet priča o još jednom igraču Radničkog iz Niša sa takvim poštovanjem. On je bio uzor i kao igrač i kao trener, sa svojom pobedničkom vizijom i pristupom fudbalskoj igri - zaključio je on.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.