ŠANSA DA SE VRATE U POBEDNIČKU SERIJU: Partizan i Zvezda posle debakla u Evropi, nastavljaju šampionsku trku!
Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

superliga srbije

ŠANSA DA SE VRATE U POBEDNIČKU SERIJU: Partizan i Zvezda posle debakla u Evropi, nastavljaju šampionsku trku!

Utakmica se igra u nedelju od 14.30 na stadionu u Humskoj.

Objavljeno:

Utakmicama 27. kola se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Partizan će dočekati Napredak, dok će Crvena zvezda gostovati Metalcu.

Posle poraza u evropskim utakmicama, crno i crveno-beli nastavljaju trku u domaćem šampionatu, a prvi će na teren Partizan koji će u nedelju dočekati Napredak sa željom da se iskupi za ubedljiv poraz od Fejnorda u Ligi konferencija, ali i da sačuva prednost u odnosu na najvećeg rivala.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su prvi na tabeli Super lige Srbije sa 71. bodom, odnosno imaju dva više od Crvene zvezde, dok je Napredak trenutno osmi sa 33 osvojena boda.

Utakmica se igra u nedelju od 14.30 na stadionu u Humskoj.

FK Partizan
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Fudbaleri Crvene zvezde će, posle poraza od Rendžersa u prvom meču osmine finala Lige Evropa, u ponedeljak od 15.55 gostovati Metalcu. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 69 bodova, dok je Metalac pretposlednji sa 23 boda.

FK Metalac, FK Crvena zvezda, Mirko Ivanić
foto: Starsport©

Ova runda takmičenja u domaćem šampionatu počinje sutra kada su na programu tri utakmice, a prvu od 14.30 igraju Proleter i Radnik.

Od 17.00 na niškom Čairu počeće duel Radničkog i Vojvodine, ekipa koje su do sada sakupile 36 bodova i koje se nalaze na četvrtom, odnosno petom mestu na tabeli.

Dva sata kasnije snage će odmeriti Čukarički i TSC. Ekipa sa Banovog brda je treći tim lige sa 48 bodova, dok je TSC šesti sa 34.

Pored duela Partizana i Napretka, u nedelju će se odigrati još dve utakmice - Kolubara - Radnički 1923 i Voždovac Spartak, dok je u ponedeljak na programu i meč Novog Pazara i Mladosti.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.