STANOJEVIĆU ZASMETALO PITANJE NOVINARA! Nisam ja rijaliti trener, vrlo ozbiljno radim posao!
Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare pred Fejenord, Foto: Starsport©

PRIČE ZA RESTORAN I KAFIĆ!

STANOJEVIĆU ZASMETALO PITANJE NOVINARA! Nisam ja rijaliti trener, vrlo ozbiljno radim posao!

Novinar je želeo da tener Partizana prokomentariše nadimak "Šamrok Stanoje" kojim ga pojedini navijači zovu najviše na društvenim mrežama

Objavljeno: 13:49h

Zasmetalo je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću jedno pitanje novinara na konferenciji pred Fejenord, na kojoj je, između ostalog, govorio o planovima za četvrtak veče i kojih startnih 11 će izvesti na teren.

Pitanje je bilo vezano za nadimak "Šamrok Stanoje" kojim ga pojedini navijači zovu najviše na društvenim mrežama, odnosno da li bi posle mečla sa Holanđanina mogao da dobije nadimak "Sale osvetnik." Iz razloga što je već izbacio Pavela Vrbu, čoveka koji je sa Plzenjom presudio Partizanu, i ima priliku da izbaci i trenera Fejenorda Arnea Slota koji je sa AZ-om svojevremeno bio bolji od crno-belih.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

- Nisam ja rijaliti trener i neozbiljno je da pričam o tome. To je smešno. Kako, šta, gde... Ne pratim to, ne dobijam to. Ja se vrlo ozbiljno bavim poslom, imam iza sebe i Ligu šampiona i istorijske uspehe da se bavim nadimcima. To je smešno da komentarišem uopšte. Neozbiljno, ne smešno. Vrlo ozbiljno radim posao. Pravim i pravio sam istorijske rezultate da bih na taj način pričao. Je l' znate vi šta smo mi uradili do sada? Jeste li svesni toga, da li poštujete to ili ne? Nemojte, molim vas. Prvi smo na tabeli, napravili smo toliko pobeda, ovakve rezultate, mi pričamo o nekim glupostima. Te rijaliti priče možete da pričate u restoranu i kafiću, na konferenciji je neozbiljno. Ne dajem važnost tome - rekao je trener Stanojević i dodao:

1 / 4 Foto: Starsport©

- Da li sam eliminisao Murinja, Slota ili igrao domaću ligu, ne razmišljam o tome. Niti sam razmišljao šta je Vrba uradio, ne gledam lično. Slot je produžio ugovor u Fejenordu, i Vrba isto, Evo i ja sam. Iskreno, gledam kako da neutrališem način njihove igre - zaključio je Aleksandar Stanojević.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.