STANOJEVIĆ PRED FEJENORD NE ŽELI DA PRIČA O SAOPŠTENJU ZVEZDE: Reći ću drugi put, hajde sad da afirmišemo Srbiju!
Aleksandar Stanojević, Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

uživaće

STANOJEVIĆ PRED FEJENORD NE ŽELI DA PRIČA O SAOPŠTENJU ZVEZDE: Reći ću drugi put, hajde sad da afirmišemo Srbiju!

Nadaju se jakoj podršci navijača

Objavljeno: 12:49h

FK Partizan će u četvrtak od 18.45 na svom stadionu dočekati holandski Fejenord u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija.

Tim povodom, u Humskoj je održana konferencija za medije, a novinarima su se obratili trener Aleksandar Stanojević i defanzivac Siniša Saničanin.

- Izuzetno smo ponosni na svoj klub, igrače i navijače što možemo da prisustvujemo spektaklu jedne evropske utakmice i dokle smo dogurali u Evropi do ovog trenutka. Zovem sve da uživamo sutra, i navijači i mi svi na terenu, da igramo sa ponosom i da jednostavno sebe predstavimo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak napred u istoriji, daćemo sve od sebe, nadam se uz jednu pozitivnu i veliku podršku svojih navijača - izjavio je Stanojević.

Dobio je pitanje i o optužbama Partizana i Crvene zvezde saopštenjima vezanim za suđenje u Superligi Srbije.

- Ja ne bežim od komentara i uvek imam šta da kažem. Reći ću drugi put, hajde sad da malo afirmišemo Srbiju i fudbal i budemo ponosni na dva kluba koja igraju proleće. Da malo gledamo pozitivno, a pričaćemo o svemu kad uđemo u svoju priču - kratak je ovog puta bio Stanojević

- Kao što je šef rekao, svi smo ponosni u klubu, od igrača do stručnog štaba, što smo došli dovde i imamo šansu da igramo u ovom delu takmičenja. Sutra želimo da uživamo pred svojim navijačima koje pozivam da dođu u što većem broju. Očekujem jednu tešku utakmicu što se tiče fizičkog aspekta, ali opet želimo da uživamo i ako nam se ukaže prilika, prođemo dalje - reči su Saničanina.

Prognozu ishoda utakmice u Humskoj možete dati na ovom linku Espresa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.