I SALE JE MORAO MALO O SUDIJAMA: Moji momci nisu imali jednaku šansu da se bore za zlato!
Foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

Ne traži opravdanje, ali

I SALE JE MORAO MALO O SUDIJAMA: Moji momci nisu imali jednaku šansu da se bore za zlato!

Ovo progovara takmičar iz mene, koji ne voli da gubi

Objavljeno: 10:51h

Selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević posle meča finala Eurobasketa protiv Slovenije bio je ljut na sudije zbog nekih veoma čudnih odluka.

TO JE BILO JAČE OD NJEGA: Bogdan nije izdržao, progutao je knedlu i zaplakao pred novinarima: Krivo mi je... (VIDEO)

SRBIJO, ČUJ KRIK VLADIMIRA ŠTIMCA: Za tebe srce dajem, tebi se do poda klanjam! (FOTO)

Selektor Srbije nije bio zadovoljan kako se odvijalo poslednjih nekoliko minuta meča, posle kojeg je Slovenija overila evropsko zlato.

- Ljudi... Pogledaćemo snimak utakmice. Mi smo posle utakmice s Rusijom već napravili zapisnik, bilo je čak 18 spornih situacija! Bilo je situacija, ako se svira Bobanu Marjanoviću nešto, zašto se ne svira i Gašperu Vidmaru ispred naše klupe? Potpuno ista situacija! I to ćete videti na snimku. Treba se adaptirati na to, ali ne možemo sad na to da se žalimo. Nemojte, ljudi, sad o tome da pravimo... - zastao je za trenutak Đorđević

foto: Fonet

Odmah zatim je nastavio...

- To je ono što sam ja rekao igračima u svlačionici. Rekao sam im: "Svaka vam čast, momci, ali niste dobili jednaku šansu da se borite za medalju'" Trojica sudija su bila na parketu, veliki ofanzivni faul na Lučiću nije sankcionisan kako treba. Zaslužili smo jednaku šansu da se borimo za zlato, nismo je dobili u poslednjim minutima. Kada pogledam snimak, dobiću tačno mišljenje. Svakako nešto što ne cenim je da su trojica sudija bili na parketu, opet ne želim da oduzimam kredit Sloveniji za pobedu... Na rezultatu 82:80 bio je ogroman ofanzivni faul na Lučiću i dva bacanja za nas. A onda lopta nije teška 800 grama, nego dva i po kilograma. Ovo progovara takmičar iz mene, koji ne voli da gubi - zaključio je Đorđević.

KAD JE SUĐENO, SUĐENO JE: Dva sata pred meč na semaforu u hali bio ispisan tačan rezultat finala! (FOTO)

BONUS VIDEO: Marko Gudurić posle osvojenog srebra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.