DRAGIĆ JE VIKAO "AJDE, DOĐI": Slovenci nisu hteli da prime medalje i pehar sve dok im se jedan čovek nije priključio na postolju! (VIDEO)
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

sad ili nikada

DRAGIĆ JE VIKAO "AJDE, DOĐI": Slovenci nisu hteli da prime medalje i pehar sve dok im se jedan čovek nije priključio na postolju! (VIDEO)

To je samo znak kakvo je zajedništvo i hemija u selekciji "zmajčeka"

Objavljeno:

Istorijski uspeh su napravili košarkaši Slovenije donevši prvu zlatnu medalju svojoj zemlji pobedom nad Srbijom u finalu Eurobasketa u Istanbulu.

SRBIJA NIJE IMALA SNAGE! Slovenija napravila najveće čudo i postala evropski prvak u Istanbulu! (FOTO) (VIDEO)

I zaista se ne može reč prigovoriti njihovom osvajanju pehara, jer su igrali najlepšu i najbolju košarku na turniru, i bez poraza postali šampioni Evrope.

SLOVENCI SU IMALI DRAMU NA POLUVREMENU U SVLAČIONICI: Kokoškov nije mogao da ga ubedi da ne igra, srce igrača ga impresioniralo! (FOTO) (VIDEO)

Kakvu je to ekipu i hemiju među igračima napravio Igor Kokoškov najbolje pokazuje scena uoči dodele medalja i pehara, i intoniranja himne, na samom postolju.

foto: EPA/Tolga Bozoglu

MURIĆ U TRANSU ZBOG EVROPSKOG ZLATA: Izginuli smo na terenu! Uplašili smo se kad je Srbija povela! (VIDEO)

Reprezentativci nisu želeli da prime medalje dok im se iz prvog reda ne priključi jedan čovek, a to nije bilo ko, to je rođeni brat njihovog kapitena Gorana Dragića, Zoran Dragić.

DOK SU VRIŠTALI I SKAKALI OD SREĆE SLOVENCI: Dragić je video uplakanog Lučića na klupi, tada je pokazao kakva je veličina! (VIDEO)

On nije mogao zbog povrede da igra na šampionatu "starog kontinenta", ali ga svi osećaju kao deo ovog tima i zato su morali da prekrše određeni protokol i dovedu ga u njegovom dresu na samo pobedničko postolje.

BONUS VIDEO: Mačvan posle osvojenog srebra

(S. M. S. - specijalni izveštač Espresa sa EP u Istanbulu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.