Znali smo da je VRHUNSKI PLEJMEJKER, ali nismo znali da je Jović pritom i VIDOVIT! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Znao je od početka...

Znali smo da je VRHUNSKI PLEJMEJKER, ali nismo znali da je Jović pritom i VIDOVIT! (VIDEO)

- Po rezultatu izgleda rutinski, ali nije bilo tako. Oslično smo se spremili, zaistavuli smo Belinelija i Datomea - istakao je

Objavljeno:

Srbija se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva pošto je pobedila "azure" sa 83:67, a posle te utakmice plejmejker Stefan Jović bio je veoma zadovoljan.

- Po rezultatu izgleda rutinski, ali nije bilo tako. Oslično smo se spremili, zaistavuli smo Belinelija i Datomea. Odigrali smo vrhunski, znali smo značaj utakmice i ono što nam pobeda donosi - rekao je Jović posle utakmice.

ORLOVI SMAZALI ITALIJANE: Srbija je u polufinalu Eurobasketa! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, osvrnuo se i na polufinale sa Rusijom, a ispostavilo se i da je pomalo vidovit.

- Veliki je ulog. Dobili su nas prvi put, znamo gde smo grešili i ispravićemo to. Moram da vam otkrijem da sam ja napravio žreb i da sam prognozirao sve do kraja i polufinale je bilo Rusi i mi - otkrio je ovaj zanimljiv detalj.

Ako ste mislili da Boban Marjanović sa svojih 2.22 nije savitljiv, razmislite ponovo! Ili još bolje - pogledajte ovu fotku! (FOTO)

A, sa njim je bio i maestralni Vladimir Lučić, koji je na ovom Eurobasketu dokazao da je do sada bio olako izostavljan iz najboljeg srpskog tima.

- Mislim da nam je to što smo oslabljeni dalo snagu za ovakav rezultat. Zreli smo. Igramo timski i svako ima svoju ulogu. Svi smo porasli, pa i ja. Nisam bio tu dve godine zbog povreda, sada sam iskoristio svoju sansu da se dokažem - poručio je Lučić.

BONUS VIDEO: Voroncevič posle pobede nad Grčkom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.