Srpski novinar razotkrio totalno rasulo među Hrvatima: Niko ne podnosi Šarića, pljuju ga iza leđa i Rađa je izgoreo od besa zbog njegovog ponašanja! (VIDEO)
Foto: AP Photo/Yorgos Matthaios

zanimljivo!

Srpski novinar razotkrio totalno rasulo među Hrvatima: Niko ne podnosi Šarića, pljuju ga iza leđa i Rađa je izgoreo od besa zbog njegovog ponašanja! (VIDEO)

Do sada neotkrivene priče iz svlačionice Hrvatske

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Hrvatske poražena je od Rusije u osmini finala Eurobasketa. Hrvati nisu imali rešenja za raspoloženog Alekseja Šveda i još jednom su razočarali svoju naciju koja je očekivala da je možda konačno došlo vreme za medalju.

Zbog čega su Hrvati ponovo razočarali? Da li je u pitanju čuvena priča o prokletstvu silaska sa podijuma ili je nešto drugo u pitanju?

OGROMAN PROBLEM NA EUROBASKETU: FIBA je u škripcu i ne zna kako da ga reši! (FOTO) (VIDEO)

Da li je problem bio u tome što na Eurobasketu za Hrvatsku nisu igrali Hezonja, Zubac, Žižić ili Bilan? Ipak, tu su bili Bojan Bogdanović i Dario Šarić koji su svojim kvalitetom pokazali da mogu da se nose sa bilo kojom evropskom reprezentacijom...

Možda je problem bio upravo u jednom od njih dvojice? Konkretno, Dariju Šariću...

foto: AP

Kako navode hrvatski mediji, srpski novinari su sa tribina čuli razgovore pojedinih igrača kojima je Šarić očigledno smetao.

- U odbrani pika Simon je taj koji dolazi sa strane pomoći i nekoliko puta je taj pik išao na Šarića, a on je svaki put progovorio Simonu, iako je Kruno sasvim dobro odradio posao. To je bio okidač za nešto mnogo veće - rekao je Ivica Lončar, jedan od novinara koji je pratio Eurobasket.

foto: EPA/ROBERT GHEMENT

- Simon i Popović su na klupi ogovarali Šarića. Sve su to pričali Bogdanoviću koji se pravio da ih ne čuje, ali to ih nije sprečilo da nastave sa razgovorom. U jednom trenutku, Popović je čak rekao: 15 godina sam stariji od njega, a on meni tako govori - rekao je Lončar, a zatim je dodao da je sa Šarićem samo Bender komunicirao.

foto: EPA/ROBERT GHEMENT

- U jednom trenutku Šarić je čak seo na klupu i tražio saigračima da mu dodaju vodu. Jedan od igrača mu je vodu bacio i pogodio ga je, a Šarić ga je gledao sa visine, kao da je voda trebala da mu se donese, a ne baci. Niko sa njim nije pričao, a čak su i ljudi iz saveza shvatili da je problem u njihovoj zvezdi - zaključio je Ivica Lončar.

foto: EPA/ROBERT GHEMENT

Dakle priče o prokletstvu zbog silaska sa podijuma i o izostanku važnih igrača padaju u vodu kada se pogleda ova strana medalje. Znamo svi koliko je atmosfera u svlačionici važna i koliko može da utiče na uspeh, a Šarić se izgleda postavio iznad reprezentacije. Hrvatska bi mogla mnogo da nauči od Aleksandra Đorđevića i reprezentacije Srbije jer je atmosfera kod Orlova na zaista fenomenalnom nivou.

BONUS VIDEO: Turski policajci se slikaju sa Bobijem Marjanovićem

(Espreso.co.rs/ Index.hr / Vreme istina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.