Priča Stefana Jovića o tome šta su srpski košarkaši radili posle poraza od Rusije, jasno stavlja do znanja koliko su posvećeni istom cilju!
Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Tako bi i trebalo

Priča Stefana Jovića o tome šta su srpski košarkaši radili posle poraza od Rusije, jasno stavlja do znanja koliko su posvećeni istom cilju!

Do kasno u noć su naši igrači gledali snimak meča i analizirali greške

Objavljeno:

Srbija je u odličnoj poziciji pred nastavak Eurobasketa. Našim momcima je ostala još jedna utakmica u grupnoj fazi koja je važna u borbi za prvo mesto i nešto lakši put prema finalu.

U danu pauze i nakon dve pobede zaredom, selektor Aleksandar Saša Đorđević i plejmejker Stefan Jović održali su konferenciju za štampu.

foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Upravo je organizator igre Srbije bio taj "x-faktor" u trijumfima nad Turskom i Velikom Britanijom svojim šutem iz daljine.

-.Odradili smo sjajan posao u prvim utakmicama imamo dobar skor. Najbitnije je što smo dobro reagovali posle Rusije. Bili smo mnogo nervozni i previše obraćali pažnje na sudije. Dobro smo reagovali protiv Turske pred njihovim navijačim. Protiv Velike Britanije je bila rezultatski lakša utakmica ali znamo svi kako su oni igrali do sada. Sada imamo dan odmora, želimo da dobijemo Belgiju, pa onda da vidimo sa koje ćemo pozicije da idemo dalje - rekao je Jović.

foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Sada posle dana pauze sledi susret sa otpisanom Belgijom.

- Prvi put sam se sinoć susreo s tim kalkulaciijama pričajući sa medijima. Što se tiče društvenih mreža samo se zahvalim prijateljima na čestitkama, a onda se odmah zaborave te stvari jer nemamo vremena. Maksimalno smo fokusirani na ono što nam sledi, svaku narednu obavezu, utakmicu, sastanak, nema vremena za mreže. Komuniciramo između nas, posle Rusije smo ostali duboko u noć i pričali šta treba da radimo, šta da popravimo, u čemu smo grešili. U slobodno vreme gledamo snimke i detalje naše igre - zaključio je Jović.

Duel Srbije i Belgije igra se u četvrtak od 16.15.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.