Stefan Jović otkrio šta je ključ uspeha reprezentacije! (FOTO)
Foto: Fonet

idemo!

Stefan Jović otkrio šta je ključ uspeha reprezentacije! (FOTO)

I dodao da ne igra divljačku košarku!

Objavljeno: 22:41h

Jedan od junaka pobede nad Turskom Stefan Jović poručio je da reprezentacija Srbije na terenu uvek ima petoricu igrača koji mogu da preuzmu odgovornost i da je to ključ uspeha.

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Stefan Jović odradio je lavovski deo posla u pobedi nad Turskom.

Verovali ili ne, Ice bucket challenge je nastao u Srbiji, a izmisliо ga је fudbaler Crvene zvezde! (FOTO) - Svi koji su gledali znali su, a znali smo i mi, da Turska u ovakvom ambijentu neće da se preda. Ekipa puna energije, igra nezgodan zonski presing tokom čitavog meča. Uspeli smo u poslednjoj četvrtini kada se igralo poen na poen da sačuvamo koš i da budemo mirni u napadu, da sprovedemo u delo sve što radimo na treninzima, sve što nam je Sale pričao svih ovih dana - analizirao je meč Stefan Jović. Srbija je u okviru 3. kola Grupe D savladala Tursku rezultatom 80:74 i tako ostala u trci za prvo mesto na tabeli iako ima poraz od Rusije. - Protiv Rusa je bila prisutna nervoza, mnogo je energije potrošeno na sve odluke, ali ovo je igra kakva nam treba da bi svi bili zadovoljni - ističe Jović. Novi član minhenskog Bajerna večeras je postigao 15 poena i upisao 9 asistencija, a posle meča je poručio da navijači od njega ne treba da očekuju "divljačku košarku".

foto: Fonet

- Nije to prvi put da me neko pušta da šutiram, samo ne treba dozvoliti da ja budem taj koji će da šutira nekoliko lopti u nizu nego treba da radimo suprotno od onoga što protivnik želi. Bila je i ona otvorena trojka koju nisam želeo da uzmem jer se nisam osećao najbolje. Imamo još četiri igrača na terenu koji mogu da šutnu. Kod mene neće biti tog divljanja i to je najbitnije za ekipu. Kada se dobro osećam tada uzimam šuteve, ne šutiram na silu - poručio je Jović. Naredni protivnik "Orlova" biće selekcija Velike Britanije koja je u prve tri utakmice upisala tri poraza. - Britanci su pokazali dobru igru u prve tri utakmice, uigranost pre svega, nisu naivna ekipa i niko ih nije 'oduvao'. Ekipa koja ima karakter i koja će da se bori. Moramo dobro da se pomučimo i da se oznojimo da bismo izvukli bodove iz tog meča - zaključio je Jović.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.