Teo ima poruku za Orlove: Ako im ovo ne da vetar u leđa, ništa neće! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SREćno, drugari!!!

Teo ima poruku za Orlove: Ako im ovo ne da vetar u leđa, ništa neće! (FOTO)

Sigurno je da "Orlove" čeka težak posao jer će nastupiti u desetkovanom sastavu, a i današnji rezultati ukazuju na to da nema izrazitih favorita

Objavljeno: 21:58h

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak igra prvu utakmicu grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu, a protivnik izabranika Aleksandra Đorđevića biće selekcija Letonije. Sigurno je da "Orlove" čeka težak posao jer će nastupiti u desetkovanom sastavu, a i današnji rezultati ukazuju na to da nema izrazitih favorita. Zbog toga je preko potrebno da čitava nacija podrži naš nacionalni tim baš kao što su to danas uradili Novak Đoković a i Miloš Teodosić.

foto: Beta

Plejmejker LA Klipersa zbog povrede skočnog zgloba nije mogao da pomogne reprezentaciji na ovom Evropskom prvenstvu ali je večeras poslao poruku saigračima. - Srećno, drugari! Verujemo u vas - napisao je Miloš Teodosić na zvaničnom "Tviter" nalogu.

Podsećamo da Aleksandar Đorđević u Turskoj ne može da računa na neke od najboljih pojedinaca u nacionalnom timu poput Miloša Teodosića, Nemanje Bjelice, Nikole Jokića, Miroslava Raduljice, Marka Simonovića, Nikole Kalinića, Nemanje Nedovića i Marka Simonovića. Prvi meč "Orlovi" igraju sutra od 16 časova protiv Letonije.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.