KAPITENI REPREZENTACIJA SE ŽALILI DIVCU: Mačvan nije potpisao pismo u kome se igrači žale zbog lopte za Eurobasket!
Foto: Dado ĐIlas

traže da se ozbiljno shvate

KAPITENI REPREZENTACIJA SE ŽALILI DIVCU: Mačvan nije potpisao pismo u kome se igrači žale zbog lopte za Eurobasket!

Oni ističu da postoji dosta problema sa loptom sa kojom se igra predstojeće Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 14:59h

Uoči predstojećeg Eurobasketa koje počinje, kapiteni brojnih reprezentacija napisali su pismo i poslali ga na adresu predsednika FIBA Orasija Muraterorea i predsednika igračke komisije, Vlade Divca.

Problem o kome su mu pisali odnosi se na loptu "Molten" koja prema njihovim rečima je drugačija nego ranije i stvara dosta problema igračima, posebno u završnicama neizvesnih mečeva.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Zato su oni ovim pismom želeli da ukažu na to da je ovo ozbiljan problem za sve i traže da se do sledećeg takmičenja kompaniji "Molten" skrene pažnja da zajedno sa igračima rade na novoj lopti koja bi trebalo da se uvede na sledećem takmičenju.

Igrači takođe navode da je NBA imao sličan problem sa "Spalding" kompanijom 2007. godine i tada su igrači zajedno sa "Spaldingom" radili na rešavanju problema.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Interesantno je da pismo nije postpisao trenutni kapiten Srbije Milan Mačvan, kao ni onaj zvanični koji ne može da igra na Eurobasketu Miloš Teodosić.

Među potpisnicima su: Boris Dijao (Francuska), Điđi Datome (Italija), Omri Kaspi (Izrael), Džonatan Tabu (Belgija), Robin Bencing (Nemačka), Adam Hanga (Mađarska), Jirži Velš (Češka), Brajan Savoj (Švajcarska), Adam Vačinski (Poljska).

BONUS VIDEO: Mačvan pred odlazak na Eurobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.