PAKAO! Može li gore? Zar sad i ON? Srbija se nije ni nadala ovako lošim vestima iz tabora Orlova pred Eurobasket! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

PAKAO! Može li gore? Zar sad i ON? Srbija se nije ni nadala ovako lošim vestima iz tabora Orlova pred Eurobasket! (FOTO)

Bože, pogledaj nas bar malo... Kako ćemo do zlata bez ijednog igrača?

Objavljeno: 14:05h

Dok reprezentacija Srbije brusi formu na Superkupu u Hamburgu protiv Poljaka, Rusa i Nemaca, Miloš Teodosić muku muči sa povredom lista.

ĐORĐEVIĆ APELUJE: Ovo ne sme da se ponavlja, takav odnos gubi utakmicu na Eurobasketu! (FOTO)

Kapiten je ostao u Beogradu sa Mutom Nikolićem, ali i fizioterapeutom Klipersa, koji je došao iz Los Anđelesa zbog pojačanja NBA franšize iz Kalifornije. Teo je, kako Blicsport saznaje, pod specijalnim tretmanom ljudi iz njegovog NBA kluba, ali i našeg državnog tima, bilo trenerskog, ali i medicinskog dela.

foto: Reuters

Slična situacija bila je i sa Bobanom Marjanovićem, kada je posle pregleda, njegov tadašnji tim San Antonio rešio da “spusti rampu” i visokom centru zabrani da igra za nacionalni tim.

KAKAV DAN U HUMSKOJ: Posle fudbalskog, i košarkaški klub doveo REPREZENTATIVCA! (FOTO)

Narednih dana više će se znati o Teovom, kao i stanju Nemanje Nedovića koji je otišao na kratko do Malage na pregled u Unikahi.

Selektor Đorđević, posle otkaza Markovića i Jokića, povreda Bjelice, Raduljice i Simonovića i ako to ne ističe i ne smanjuje ambicije, već je u velikom problemu, pošto nema na raspolaganju, ni u trenažnom procesu više od pola ekipe iz Rija.

NBA DIV UVEREN DO KOSTI! Reči Bobija Marjanovića posle pobede nad Poljskom ZAPALILE SU SRBIJU! (FOTO)

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs/Blic/Vladan Tegeltija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.