JEDINI DEBITANT NA ĐORĐEVIĆEVOM SPISKU ZA ESPRESO: Bilo mi je teško na početku! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

UVEK JE BIO REALAN MOMAK

JEDINI DEBITANT NA ĐORĐEVIĆEVOM SPISKU ZA ESPRESO: Bilo mi je teško na početku! (VIDEO)

- Imamo sigurno velike šanse. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji su prethodnih godina pokazali da mogu da nose reprezentaciju do medalja, do visokih pozicija. Siguran sam da ćemo i ove godine uspeti tako - istakao je

Objavljeno:

Branko Lazić je prvi put na pripremama srpske reprezentacije, koja se uveliko (deset dana) sprema za Eurobasket koji je početkom septembra na programu u Istanbulu.

A, naš novinar je bio na Kopaoniku, gde se spremaju puleni Saleta Đorđevića, i pričao je, između ostalih, i sa kapitenom Crvene zvezde, koji je i pored najava o odlasku, ostao u svom klubu.

Prvo nas je interesovalo da li se odmah uklopio u ekipu, ili je na početku imao neke poteškoće...

NISAM ZBOG PEĐE UZEO BROJ! HOĆU DA BUDEM LIDER KINGSA: Bogdanović za Espreso o reprezentaciji, Eurobasketu i NBA!

- Trudim se da budem tu kao deo njih. S obzirom da mi je prvi put, malo teže ide, ali mislim da sam za ovih desetak dana, koliko smo zajedno, uspeo da se uklopim - istakao je kapiten Crvene zvezde.

foto: Filip Plavčić

Kako si se prilagodio na rad sa Aleksandrom Đorđevićem?

- Bilo je u početku teže, dok se nisam privikao na sistem i dok nisam video šta ustvari traži od nas i očekuje. Ali, kao što sam već rekao, posle sedam dana je sve mnogo lakše.

Da li si već razgovarao sa selektorom, da li znaš šta očekuje od tebe?

VRATIO SE POSLE 3 GODINE: Kako se trenira u reprezentaciji najbolje oslikava odgovor Vase Micića kako provodi slobodno vreme? (VIDEO)

- Pa, obavili smo taj razgovor još pre okupljanja i nema tu nekih novosti. Jednostavno očekuje od mene ono zbog čega sam ovde.

Kako vidiš šanse reprezentacije da dođe do medalje?

- Imamo sigurno velike šanse. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji su prethodnih godina pokazali da mogu da nose reprezentaciju do medalja, do visokih pozicija. Siguran sam da ćemo i ove godine uspeti tako - dodao je popularni Lebranko.

foto: Filip Plavčić

Veruješ li da bi kao šlag na tortu za prethodnu sezonu bilo to da budeš među odabranih 12 igrača?

Otkazao reprezentaciju da bi se spremio: Zato Amerikanci očekuju ovo od Jokića sledeće sezone! (FOTO) (VIDEO)

- Sigurno da bi bilo lepo da posle toliko godina rada i zalaganja krunišem sve pozivom. Bilo bi to ogromno zadovoljstvo i motivacija da se pokažem u najboljem svetlu.

Rekao si da je na početku išlo malo teže sa uklapanjem u sistem, a kako je prošlo uklapanje u ekipu?

- Svi se mi ovde znamo, lagano smo se uklopili van terena. Slobodno vreme provodimo uglavnom odmarajući jer su treninzi izuzetno naporni, što je i očekivano, pa se trudimo da se što bolje spremimo za nove izazove - dovršio je razgovor za Espreso.co.rs novopečeni reprezentativac.

Mi mu želimo puno sreće, pa ako zasluži i da se nađe na tom skraćenom spisku putnika za Istanbul.

(Uroš Marjanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.