JARAMAZ OHRABRUJE NAVIJAČE: Podižemo fomu iz utakmice u utakmicu, bićemo spremni za Italijane!
Ognjen Jaramaz, Foto: Starsport

lepo

JARAMAZ OHRABRUJE NAVIJAČE: Podižemo fomu iz utakmice u utakmicu, bićemo spremni za Italijane!

Biće nezgodno jer sutra nećemo moći da treniramo ovde

Objavljeno:

Košarkaš Srbije Ognjen Jaramaz govorio je prvi put za medije od dolaska naše selekcije u Berlin gde će se igrati nokaut faza Evropskog prvenstva.

Plejmejker Bajerna je za sada zadovoljan.

- Uspeli smo da napravimo mali odmor posle leta koji je bio rano jutros. Smestili smo se, sve je kako treba. Odradili smo jedan dobar trening i imaćemo priliku i sutra. Mislim da ćemo biti spremni - rekao je Jaramaz.

Ističe da u timu vlada dobra atmosfera, a odgovara mu i uloga koju mu je dodelio selektor Svetislav Pešić.

- Postoji zadovoljstvo, dobra je atmosfera. Uradili smo dobar posao u prvoj fati, tako da se to odražava na terenu. Zadovoljan sam svojim učinkom i ulogom koju imam. Trudim se da doprinesem što je više mogu u tim okvirima. Prilično sam zadovoljan - kaže Jaramaz.

Za sada nema informacije o narednom protivniku, selekciji Italije,

- Tek treba da spremamo, nismo imali vremena uopšte. Bili smo fokusiran na mečeve u grupnoj fazi - kratak je srpski košarkaš.

Košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Dve ekipe su nedavno igrale pripremni meč u Nemačkoj koji je pripao našoj selekciji (90:86).

- Očekujem dosta drugačije. To je bila druga, treća pripremna utakmica za nas. Nismo bili u formi, a pretpostavljam da nisu ni oni. Ova utakmica ima daleko veći značaj, tako da očekujem drugačiji meč - rekao je Jaramaz i dodao:

- Imam osećaj da podižemo formu iz utakmice u utakmicu. Osećamo se komforno. Kad uporedim prvu utakmicu sa poslednjom, mislim da postoji razlika. Mislim da se bolje razumemo -

"Orlovi" su se taman navikli na Prag pre nego što su se preselili u nemačku prestonicu.

- Biće nezgodno jer sutra nećemo moći da treniramo ovde. Važno je da se naviknemo na koševe, ali nećemo imati tu mogućnost. Možda na dan utakmice, to još uvek ne znam. Eto, ovaj jedan trening – to je što je - zaključio je Jaramaz.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.