Zvezda je bila prvak Evrope, ali zbog ovoga ne može da se poredi sa velikanima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

pogon koji ne staje

Zvezda je bila prvak Evrope, ali zbog ovoga ne može da se poredi sa velikanima! (VIDEO)

Zanimljiva lista po kojoj se može prepoznati jačina škole fudbala najtrofejnijeg nemačkog kluba
Objavljeno:

Fudbalski klub Bajern Minhen ostaće posle Evropskog prvenstva u Francuskoj klub sa najviše igrača koji su osvajali kontinentalni šampionat.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Evropska prvenstva je osvajalo 18 igrača Bajerna i taj klub će ostati u vrhu, jer Barselona sa 15 i Real Madrid sa 14 nemaju dovoljno igrača u selekcijama ovogodišnjih finalista da bi ugrozili taj rekord.

Portugal i Francuska će se u nedelju sastati u finalu Evropskog prvenstva. Ako Francuska pobedi, Bajern će imati 19 osvajača, jer u ekipi Didijea Dešana nastupa Kingsli Koman.

Francuska nema reprezentativaca iz Reala i Barselone, a za Portugal igraju Pepe i Kristijano Ronaldo iz madridskog kluba. Ako ekipa selektora Fernanda Santoša trijumfuje, preskočiće Barselonu na toj listi.

Osmorica fudbalera Bajerna, uključujući Olivera Kana, Jirgena Klinsmana i Marija Baslera, bila su u timu kada je Nemačka trijumfovala 1996. godine. Još njih šestorica su biti u timu Zapadne Nemačke 1972. Visokoplasirani Slovan iz Bratislave imao je sedam igrača u reprezentaciji Čeholovačke, kada je taj nacionalni tim pobedio na Evropskom prvenstvu 1976. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.