Šaćiri napušta Švajcarce i igra za Kosovo zbog kapitenske trake!
Foto: Reuters

Uvređen što nije kapiten

Šaćiri napušta Švajcarce i igra za Kosovo zbog kapitenske trake!

Ofanzivni vezista "sajdžija" je priznao da razmišlja o tome da bi selektor Kosova mogao da mu ponudi kapitensku traku
Objavljeno: 11:37h

Odluka selektora Švajcarske, Vladimira Petkovića, o tome da kapitensku traku da Stefanu Lihštajneru, a ne Džerdanu Šaćiriju mogla bi da prouzrokuje odlazak ofanzivnog veziste iz selekcije i prelazak u nacionalni tim Kosova. Švajcarski mediji prenose da je fudbaler Stouka uvređen što, posle povlačenja Gokana Inlera iz reprezentacije, nije izabran on da bude predvodnik "sajdžija", čak ni zamenik kapitena i da bi zbog toga mogao da zaigra za Kosovo.

foto: Fonetap
Na EURO sa trakom oko ruke Švjacarce vodi fudbaler Juventusa, a zamenici su dvojica igrača takođe poreklom iz južne srpske pokrajine, Granit Džaka i Valon Behrami. Zato Šaćiri navodno razmatra da počne da igra za Kosovo, koje je nedavno dobilo šansu da igra u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji i naredni Evropski šampionat.
foto: Reuters
- Šta ako me selektor Kosova želi za kapitena? Naravno, da razmišljam o tome - poručio je na konferenciji fudbaler rođen u Gnjilanu. Pored njega i Adnan Januzaj je rekao da razmišlja da zaigra za taj nacionalni tim. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.